Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
44231
Players nickname
Luka Monntana
Suspect ID
43074
Date of violation
Feb 24, 2025
Time of violation
18:30
Proofs
https://streamable.com/u4wkx2

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Forum ti je drugaru banovan,DUZI POV STAVI GDJE BEJTATE ISPRED KUCE AKO JE POTREBNO JA CU TI DUZI POV OKACIT GDJE SMO TI ODBRIJALI GDJE SI ULAZIO I IZLAZIO IZ DVORISTA PA ONDA KAO SNIMA I OKACI,Molio bi ADMINISTRACIJU da poglead kakav mu je opis u videu napisao je retard,to sve govori o njemu,molim administraciju da kazni ovo vrijedjanje retard

Ivan Verstappen

Player
Player
Trazim full pov od pocetka situacije. Jasno se vidi da ste radili bait i vracali se vise puta, ja ne kazem da navedeni igrac nije prekrsio pravilo, ali zahtevam i da ova dvojica budu kaznjeni!

Luks

Player
Player
Forum ti je drugaru banovan,DUZI POV STAVI GDJE BEJTATE ISPRED KUCE AKO JE POTREBNO JA CU TI DUZI POV OKACIT GDJE SMO TI ODBRIJALI GDJE SI ULAZIO I IZLAZIO IZ DVORISTA PA ONDA KAO SNIMA I OKACI,Molio bi ADMINISTRACIJU da poglead kakav mu je opis u videu napisao je retard,to sve govori o njemu,molim administraciju da kazni ovo vrijedjanje retard
administracijo, molim vas da kaznite oc vredjanje.

Luks

Player
Player
a to baitovanje se nije desilo, brojanja nije bilo a vracanje to imam pravo, odmah preko puta mi je kuca fema i imam pravo da se vrtim oko kuce :)

Luks

Player
Player
takodje drug ima pov celog dogadjaja gde nema nikakvog baita. Drugar je stao ispred kapije da bi postavio pitanje, a Vi ste se bahato ponasali. Ako administracija trazi duzi pov dostavicemo ga. Bio bait ili ne ti si uradio G.P 6.15 i bices kaznjen (nije bio bait :coffee:)

Ivan Verstappen

Player
Player
takodje drug ima pov celog dogadjaja gde nema nikakvog baita. Drugar je stao ispred kapije da bi postavio pitanje, a Vi ste se bahato ponasali. Ako administracija trazi duzi pov dostavicemo ga. Bio bait ili ne ti si uradio G.P 6.15 i bices kaznjen (nije bio bait :coffee:)
ako tvrdis da je tako okaci ceo pov onda bato, a sta cemo sa psovanjem i vredjanjem?

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Volio bi da okacis,tamo gdje ste baitali,napusavali nas itd a 10 puta ti je obrojano tebi,i tvom prijatelju,tako da slobodno! A molim ADMINISTRACIJU DA POGLEDA NASLOV POVA GDJE JE MENE JAKO UVRIJEDIO SA RIJECI ** RETARD**

Luks

Player
Player
Volio bi da okacis,tamo gdje ste baitali,napusavali nas itd a 10 puta ti je obrojano tebi,i tvom prijatelju,tako da slobodno! A molim ADMINISTRACIJU DA POGLEDA NASLOV POVA GDJE JE MENE JAKO UVRIJEDIO SA RIJECI ** RETARD**
Mi imamo puno pravo da nazovemo pov kako god hocemo, zamolio bi te brate da ides da nahranis tog tvog kera a ne da smaras klince po gradnu 😘

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Mi imamo puno pravo da nazovemo pov kako god hocemo, zamolio bi te brate da ides da nahranis tog tvog kera a ne da smaras klince po gradnu 😘
Ja koliko znam tebi i tvom prijatelju sam dao konzervu da pojedete malo

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
ADMINISTRACIJO KAKO MOZE NETKO KACIT ZALBU ZA PRIJATELJA?????

Luks

Player
Player
ADMINISTRACIJO KAKO MOZE NETKO KACIT ZALBU ZA PRIJATELJA?????

eto tako sto mu je trajno banovan forum a on ne sme da napravi novi nalog.

Boris Pusiica

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Dostavite POV cele situacije koji nije editovan rok 12h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom