By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!administracijo, molim vas da kaznite oc vredjanje.Forum ti je drugaru banovan,DUZI POV STAVI GDJE BEJTATE ISPRED KUCE AKO JE POTREBNO JA CU TI DUZI POV OKACIT GDJE SMO TI ODBRIJALI GDJE SI ULAZIO I IZLAZIO IZ DVORISTA PA ONDA KAO SNIMA I OKACI,Molio bi ADMINISTRACIJU da poglead kakav mu je opis u videu napisao je retard,to sve govori o njemu,molim administraciju da kazni ovo vrijedjanje retard
a to baitovanje se nije desilo, brojanja nije bilo a vracanje to imam pravo, odmah preko puta mi je kuca fema i imam pravo da se vrtim oko kuceForum ti je drugaru banovan,DUZI POV STAVI GDJE BEJTATE ISPRED KUCE AKO JE POTREBNO JA CU TI DUZI POV OKACIT GDJE SMO TI ODBRIJALI GDJE SI ULAZIO I IZLAZIO IZ DVORISTA PA ONDA KAO SNIMA I OKACI,Molio bi ADMINISTRACIJU da poglead kakav mu je opis u videu napisao je retard,to sve govori o njemu,molim administraciju da kazni ovo vrijedjanje retard
ako tvrdis da je tako okaci ceo pov onda bato, a sta cemo sa psovanjem i vredjanjem?takodje drug ima pov celog dogadjaja gde nema nikakvog baita. Drugar je stao ispred kapije da bi postavio pitanje, a Vi ste se bahato ponasali. Ako administracija trazi duzi pov dostavicemo ga. Bio bait ili ne ti si uradio G.P 6.15 i bices kaznjen (nije bio bait)
DRUZE TI VRIJEDJAS NAPISAO SI NA POV RETARDadministracijo, molim vas da kaznite oc vredjanje.
Volio bi da okacis,tamo gdje ste baitali,napusavali nas itd a 10 puta ti je obrojano tebi,i tvom prijatelju,tako da slobodno! A molim ADMINISTRACIJU DA POGLEDA NASLOV POVA GDJE JE MENE JAKO UVRIJEDIO SA RIJECI ** RETARD**takodje drug ima pov celog dogadjaja gde nema nikakvog baita. Drugar je stao ispred kapije da bi postavio pitanje, a Vi ste se bahato ponasali. Ako administracija trazi duzi pov dostavicemo ga. Bio bait ili ne ti si uradio G.P 6.15 i bices kaznjen (nije bio bait)
Mi imamo puno pravo da nazovemo pov kako god hocemo, zamolio bi te brate da ides da nahranis tog tvog kera a ne da smaras klince po gradnuVolio bi da okacis,tamo gdje ste baitali,napusavali nas itd a 10 puta ti je obrojano tebi,i tvom prijatelju,tako da slobodno! A molim ADMINISTRACIJU DA POGLEDA NASLOV POVA GDJE JE MENE JAKO UVRIJEDIO SA RIJECI ** RETARD**
Ja koliko znam tebi i tvom prijatelju sam dao konzervu da pojedete maloMi imamo puno pravo da nazovemo pov kako god hocemo, zamolio bi te brate da ides da nahranis tog tvog kera a ne da smaras klince po gradnu![]()
izgleda da ne znasJa koliko znam tebi i tvom prijatelju sam dao konzervu da pojedete malo
eto tako sto mu je trajno banovan forum a on ne sme da napravi novi nalog.ADMINISTRACIJO KAKO MOZE NETKO KACIT ZALBU ZA PRIJATELJA?????
IMPORTANT - Pravila za podnošenje žalbi protiv administratora i pomoćnika
Pravila za podnošenje žalbe: Tema treba biti oblikovana strogo prema obrascu; Naslov teme trebao bi ukratko opisati suštinu problema i nadimak administratora koji je izrekao kaznu (u protivnom administrator provjere ima pravo odbiti razmotriti žalbu). Primjer#1: Demorgan za DM| Abraham...gta5grand.com
druze ne razumem koji problem imas, napisao sam da ako administracija trazi duzi pov dobice ga, a ti bato mozes da mi ga cokisNesmijes kacit za prijatelja tako da procitaj malo pravila IMPORTANT - Pravila za podnošenje žalbi protiv administratora i pomoćnika
A treba ti duzi POV pozzzzz