nformacije
1. Vaše ime IRL: Milutin
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona UTC/GMT +01:00 (CET)
4. Prosjek online po danu 8h+
5. Vaš Discord mile12340272
6. Vaše ingame ime: Milutin Sumaher
7. Vaš ID 57888
Dodatne informacije
1. Lider za..... Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Iskustvo
Ja otkad sam krenuo da igram na ovom projektu oduvek sam bio u nekoj orgte iako nisam bio puno puta bloods kad sam bio
to mi je bilo jedno od najlepsih vremena iz crime org-a. Te radi toga misklim da sam sposoban biti lider
2.2 Vodjene org
Blood street gang je jedna od crime org koja se smatra jadnom od najaktivnijih crime org na projektu te bi se trebale voditi i praviti akcije
kojej ja mislim da sam sposoban i mogu praviti te bi to zadovoljivo igrace ove org sto znacci da bi org bila jedna od najjaktivnijih
2.3 HC tim
Imao bih sastavljen hc tim kji bih imao iskustva u crime org radnjama.
Te bi moj hc tim bio vrlo iskusan i znao sve radnje org i pomagao meni da odrzim org.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Savezi sa drugim crime org
Org bih imala saveze sa drugim crime org radi laksih akcija
-Savez sa The Families Vagos The ballas gang Marabunta grande
3.2 Aktivnost ove org
Clani moje org te i aktivnosti ove org bi se bavili sledecim:
Pljačkama, FZ raidovima, talačkim situacijama i drugim kriminalnim aktivnostima.
Organizuju interne događaje i misije kako bi održali angažovanost članova.
Očekuje se poštovanje pravila servera i aktivno učešće u RP scenarijima.( oovo ovde je napomena te i najbitnije)
3.3 Zaposljavanje u org
1. Kandidat treba da ima određeni broj godina u gradu tj 5+
2.Poznavanje RP Pravila – Poštovanje server pravila i razumevanje RP situacija.
3.Aktivnost – Biti aktivan najmanje nekoliko sati dnevno. (ili bar 1h)
4.Disciplina i Poštovanje Hijerarhije – Poštovanje lidera i više rangiranih članova.
5.Timsku Igru i Loajalnost – Spremnost na saradnju i ostanak u organizaciji na duži period.
3.4 Rankovi
Svi clanovi bi imali rank koji su zasluzili te nebih se rankovi poklanjali
3.5 Aktivnost
Svaki dan bih smo odlazili na akcije evente radi poboljsanja roleplay-a u org te i sa tim bi vise ljudi htjelo doci sto znaci jos nolji rp
3.6 Nabijanje warna (izbjegavanje)
Za svakoga ko ide robati ili na akciju itd. treba neko do bar 11 ranka iskustva radi izbjegavanja warna.
te ako ide rabat potrebno bi ih bilo 1 auto ako je u gradu 2 ako je van grada te i kamerica u slucaju da se nsesto desi te i 3 ako je rob u getu i 4 ako je na autoputu
1. Vaše ime IRL: Milutin
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona UTC/GMT +01:00 (CET)
4. Prosjek online po danu 8h+
5. Vaš Discord mile12340272
6. Vaše ingame ime: Milutin Sumaher
7. Vaš ID 57888
Dodatne informacije
1. Lider za..... Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Iskustvo
Ja otkad sam krenuo da igram na ovom projektu oduvek sam bio u nekoj orgte iako nisam bio puno puta bloods kad sam bio
to mi je bilo jedno od najlepsih vremena iz crime org-a. Te radi toga misklim da sam sposoban biti lider
2.2 Vodjene org
Blood street gang je jedna od crime org koja se smatra jadnom od najaktivnijih crime org na projektu te bi se trebale voditi i praviti akcije
kojej ja mislim da sam sposoban i mogu praviti te bi to zadovoljivo igrace ove org sto znacci da bi org bila jedna od najjaktivnijih
2.3 HC tim
Imao bih sastavljen hc tim kji bih imao iskustva u crime org radnjama.
Te bi moj hc tim bio vrlo iskusan i znao sve radnje org i pomagao meni da odrzim org.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Savezi sa drugim crime org
Org bih imala saveze sa drugim crime org radi laksih akcija
-Savez sa The Families Vagos The ballas gang Marabunta grande
3.2 Aktivnost ove org
Clani moje org te i aktivnosti ove org bi se bavili sledecim:
Pljačkama, FZ raidovima, talačkim situacijama i drugim kriminalnim aktivnostima.
Organizuju interne događaje i misije kako bi održali angažovanost članova.
Očekuje se poštovanje pravila servera i aktivno učešće u RP scenarijima.( oovo ovde je napomena te i najbitnije)
3.3 Zaposljavanje u org
1. Kandidat treba da ima određeni broj godina u gradu tj 5+
2.Poznavanje RP Pravila – Poštovanje server pravila i razumevanje RP situacija.
3.Aktivnost – Biti aktivan najmanje nekoliko sati dnevno. (ili bar 1h)
4.Disciplina i Poštovanje Hijerarhije – Poštovanje lidera i više rangiranih članova.
5.Timsku Igru i Loajalnost – Spremnost na saradnju i ostanak u organizaciji na duži period.
3.4 Rankovi
Svi clanovi bi imali rank koji su zasluzili te nebih se rankovi poklanjali
3.5 Aktivnost
Svaki dan bih smo odlazili na akcije evente radi poboljsanja roleplay-a u org te i sa tim bi vise ljudi htjelo doci sto znaci jos nolji rp
3.6 Nabijanje warna (izbjegavanje)
Za svakoga ko ide robati ili na akciju itd. treba neko do bar 11 ranka iskustva radi izbjegavanja warna.
te ako ide rabat potrebno bi ih bilo 1 auto ako je u gradu 2 ako je van grada te i kamerica u slucaju da se nsesto desi te i 3 ako je rob u getu i 4 ako je na autoputu