Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
72746
Players nickname
lukas underson
Suspect ID
65457 60512
Date of violation
Feb 27, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/yd7eKM6n39I

Miki Dolor

Player
Player
Druze, prvo izbrojano vam je,
Drugo ti se nisi potrudio potrcat i jednom sam samo opucao po tebi i kad sam vidio da odlazis prestali smo pucati po tebi, ali tvoji drugari su nastavili pucati po nama zato su ubijeni.
Vidi se u POV-u da nisi ubijen jer si krenuo odlaziti i nisi pucao po nama zato i nisi ubijen ali tvoji drugari jesu ubijeni jer su pucali po nama i plus oni su napravili 6.15. jer sam vam ja izbrojano..

Miki Dolor

Player
Player
Molim administraciju da ga zatrazi jos duzi Pov, jer je odsjekao bas na djelu di sam ja rekao ne ne ne pucajte jer decko odlazi zasto si taj dio odsjekao, a i vidi se da te nismo ubili manipuliras POV-om i ovo je laganje administracije samo ako ga zatrazite da dostavi Pov jos duzi od ovog di je odsjekao na kraju

bibi

Player
Player
Molim administraciju da ga zatrazi jos duzi Pov, jer je odsjekao bas na djelu di sam ja rekao ne ne ne pucajte jer decko odlazi zasto si taj dio odsjekao, a i vidi se da te nismo ubili manipuliras POV-om i ovo je laganje administracije samo ako ga zatrazite da dostavi Pov jos duzi od ovog di je odsjekao na kraju
ja sam izaso van i ti si mi idalje brojo i puco si

Miki Dolor

Player
Player
ja sam izaso van i ti si mi idalje brojo i puco si
Druze tvoji su krenuli pucati na mene sta si ocekivao da vas mi necemo ubijati, ali sam ja skuzio da ti ne pucas po nama i prestao sam pucati, jedan metak te samo pogodio, a drugo kad si takav baja onda ovo na kraju kad sam rekao ne ne ne, prroduzi tu POV, di te nismo ubili jer sam ja rekao ovaj decko bjezi, a ti si tu jos napravi MK jer si poslao svoje članove u bolnicu dostavi duzi Pov di se to vidi, ili jos bolje neka administrator zahtijeva od tebe duzi Pov pa da vidimo koliko si posten, ja sam siguran u ovo sto sam napisao samo da Admin jos zatrazi duzi Pov i onda CES vidjeti tko je u pravu

bibi

Player
Player
Druze tvoji su krenuli pucati na mene sta si ocekivao da vas mi necemo ubijati, ali sam ja skuzio da ti ne pucas po nama i prestao sam pucati, jedan metak te samo pogodio, a drugo kad si takav baja onda ovo na kraju kad sam rekao ne ne ne, prroduzi tu POV, di te nismo ubili jer sam ja rekao ovaj decko bjezi, a ti si tu jos napravi MK jer si poslao svoje članove u bolnicu dostavi duzi Pov di se to vidi, ili jos bolje neka administrator zahtijeva od tebe duzi Pov pa da vidimo koliko si posten, ja sam siguran u ovo sto sam napisao samo da Admin jos zatrazi duzi Pov i onda CES vidjeti tko je u pravu
buraz ako imas pov okaci ti nas ai moji nisu pucali

Miki Dolor

Player
Player
buraz ako imas pov okaci ti nas ai moji nisu pucali
Samo nek Admin zatrazi duzi Pov tu nakon sto sam ja na kraju rekao ne ne ne, jer ja mogu odmah sad napisati da sam rekao ne ne ne ne pucajte lik odlazi, a onda si ti poslao svoje u bolnicu i učinio MK

bibi

Player
Player
Samo nek Admin zatrazi duzi Pov tu nakon sto sam ja na kraju rekao ne ne ne, jer ja mogu odmah sad napisati da sam rekao ne ne ne ne pucajte lik odlazi, a onda si ti poslao svoje u bolnicu i učinio MK
slobodno ja ima cjeli pov

bibi

Player
Player
i reko si nenene kad si nas pobio

Miki Dolor

Player
Player
i reko si nenene kad si nas pobio
Rekao sam za tebe jer ti nisi pucao, ovi tvoji drugari jesu.. zato te nismo ubili jer inace bi i ti bio mrtav, a jedan metak si dobio zato sto sam mislio da ces kao svoji drugari krenuti pucati cim se malo makes.. ali kad sam vidio da ne pucas nisam ni ja tebe, zato je samo jedan metak opucan u tebe.. to je djelic sekunde bio, a i bilo vam je izbrojano.

Last edited:

bibi

Player
Player
Rekao sam za tebe jer ti nisi pucao, ovi tvoji drugari jesu.. zato te nismo ubili jer inace bi i ti bio mrtav, a jedan metak si dobio zato sto sam mislio da ces kao svoji drugari krenuti pucati cim se malo makes.. ali kad sam vidio da ne pucas nisam ni ja tebe, zato je samo jedan metak opucan u tebe.. to je djelic sekunde bio, a i bilo vam je izbrojano.
bilo nam je izbrojano mi smo se maknuli iz kruga i vi ste idalje pucali

Miki Dolor

Player
Player
bilo nam je izbrojano mi smo se maknuli iz kruga i vi ste idalje pucali
Kao što sam rekao tvoj kolega je zapucao na mene, da nije tako ubili bi i tebe ne bi te ostavili zbog, a druga stvar ti si ih poslao u bolnicu te svoje drugove i uradio tako MK.

bibi

Player
Player
Kao što sam rekao tvoj kolega je zapucao na mene, da nije tako ubili bi i tebe ne bi te ostavili zbog, a druga stvar ti si ih poslao u bolnicu te svoje drugove i uradio tako MK.
dpa kaci me onda ako imas pov

Miki Dolor

Player
Player
dpa kaci me onda ako imas pov
Ma ne brini se zatrazite Ce te Admin duzi Pov jer ovo nije cijela situacija gdje si ti jos do kraja prekršio pravila, a kad te zatrazi onda budi baja pa dostavi Pov

Zoki Roki

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno!

ID 65457
nije prekršio pravilo

ID 60512 nije opalio ni jedan metak u videu

ZATVORENO!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom