Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
52327
Players nickname
Grimmy Moto
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 28, 2025
Time of violation
21:31
Proofs
https://youtu.be/-FHXmgpyUvk

dule paccov

Player
Player
kurze neke price vec danima da saints ima neke veze sa lspd tako da nije ovde nista novo i nista cudno samo amateri pokusavaju da budu korumpirane dzumare takodje ne znam osobu koja ima nesto lepo da kaze za lspd ili da ih pohvali takodje nije cudno kad je lider poznat po tome da ostavlja lepe utiske i sta je radio sve😐

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
brojano je 5 sekundi
pa jel brojis decku da izade iz hqa bande ili da napusti vozilo, najbolje je kaj je tvoj kolega tejzo likusu i dok se ona trese na podu umjesto da ju veze frajer ju ubije :ROFLMAO:, ne sjecam se otkad policija uzivo puca u koljena ljudima koji se svadaju i ne zele suradivat, koriste pendrek, suzavac, hrvaju se, al to ne postoji na serveru odnosno nije ucinkovito i zato uvijek sa sobom nosis tazer i sokiras ljude kad ne suraduju, failrp je pucati nenaoruzanu osobu koja ti ne predstavlja opasnost po zivot i tuzno je koliko je ljudima slab smisao za rp i da se osnove rpa ne uce prije nego mozes poceti radom u pdu nego se igraju geta po gradu

ConeMaster

Player
Player
pa jel brojis decku da izade iz hqa bande ili da napusti vozilo, najbolje je kaj je tvoj kolega tejzo likusu i dok se ona trese na podu umjesto da ju veze frajer ju ubije :ROFLMAO:, ne sjecam se otkad policija uzivo puca u koljena ljudima koji se svadaju i ne zele suradivat, koriste pendrek, suzavac, hrvaju se, al to ne postoji na serveru odnosno nije ucinkovito i zato uvijek sa sobom nosis tazer i sokiras ljude kad ne suraduju, failrp je pucati nenaoruzanu osobu koja ti ne predstavlja opasnost po zivot i tuzno je koliko je ljudima slab smisao za rp i da se osnove rpa ne uce prije nego mozes poceti radom u pdu nego se igraju geta po gradu
e bas si lepo reko. kaze da se derem normalno kad pucaju na keca. ja sam lepo reko da su mi kola ukradena i da sam zaustavio kradju dosao da trazim pomoc dok lopove pustaju pred nosom da oteraju auto

Bojan Otpisan

Igru igram od malena...
Player
naravno ovo pricam za inace, ovaj video je previse kropan

sintisajzerlone

Player
Player
Jasno se vidi da policija saradjuje sa lopovima!
Ako admin smatra da sam ja prekrsila nesto slobodno neka kazni!
Kad svakakvi moroni se prave ludaci po organizacije i sto se primaju jednakvo je warn za organizaciju ovo treba da bude primer za svakog kakvi ljudi se ne primaju po organizacije pa da vidimo kolko ce da izdrzi jedna organizacija sa 2 mandat bez dobijen warn

sintisajzerlone

Player
Player
Ja sam taj koji je pucao i ubio vas oboje. Auto je bio ukraden, moja duznost je bila da spasim auto tojest da vas izbacim iz auta i legitimisem, ja sam brojao, a vi to niste htjeli uciniti na sto sam imao potpuno pravo da vas ubijem te hapsim. Ali dosle su druge kolege koje su preuzele slucaj, ako je potreban i moj pov da se vidi da sam brojao, nije problem.
Nije ti prvi put da radis sranja po organizaciju ali da krsis pravila to si prvi druze kapetane na kraju se vidi da je 6.15 zato sto se vidi da je sama izasla od kola a namesto da stanes da pucas ti dovrsavas a sada je pitanje i admin da odluci dali ce za fail rp 6.15 ili rp2win da te kazni ne samo tebe

karloduspi

Player
Player
Zasto civjek nije mogao lijepo da izadje kada sam mu brojao, dade mi pasos, objasni situaciju, rijesimo probleme i to je to, a ne da se tamo dere vrišti place

Top Bottom