Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33329
Players nickname
Rope White
Suspect ID
38207
Date of violation
Mar 28, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Hjmdp1PVgao

Pakiproo12

Player
Player
Uz odobrenje Lidera stavljam obu objavu i kacim ovu osobu jer sam u tom vremenu ja bio lider sada je familija na drugog decka.
pa gledamo logove pomazem mu oko svega.
Ovako od kada sam napravio familiju ta osoba je kod mene ubacena ja joj nisam davao da prazni automobile itkd
osim kada ja izvlacim oruzije iz automobila a to bi bila situacija kada su eventi u pitanju!
takodje imaju logovi od danas gde je uzeo vise razlicitih oruzija i municije bez moje dozvole ili dozvole Lidera familije!
Posto se Familijarna kuca promenila Nisu ostali svi logovi na ovoj kuci nego imaju logovi

Last edited:

Pakiproo12

Player
Player
Ja sam snimio logove Videcemo sta ce Muja da kaze na ovo.
Takodje svi ostali logovi Mujo su na kuci broj 1004 i kuca broj 232
Hvala jos jednom i zelim da se svaki naredni off top kazni!
Kao i da odgovorim na ove stvari taman koje si iskomentarisao.
nek si mi bio i 10 puta zamenik ali kradju ne tolerisem ni bratu kao sto ima i u nasoj diskord sobi sta se radi za kradju u familiji!
to se ne tolerise nikome pa cak ni zamenicima!
kradja je kradja!
ocekivao sam takav komentar zato sam i rekao da se pogledaju dodatno logovi na

Last edited:

zauwe

Player
Player
Bas je cudno sto zahteva od odredjenih admina da pogledaju ovo sto ne bi pogledao bilo koji admin. A sto se tice te navodne "Kradje", Pavle je podelio to oruzje ostalim clanovima iz fema jer je on i bio zaduzen za to, a sto se tice Ropeta on je najobicniji citer i prevarant... I ne znam za sto bi Rope prebacivao sve na tog njegovog drugara da nije imao neki tezak povod, on da je cist ne bi prebacivao nista, a pritom ima Twink acc.

Last edited:

zauwe

Player
Player
Ja sam snimio logove Videcemo sta ce Muja da kaze na ovo.
Takodje svi ostali logovi Mujo su na kuci broj 1004 i kuca broj 232
Hvala jos jednom i zelim da se svaki naredni off top kazni!
Kao i da odgovorim na ove stvari taman koje si iskomentarisao.
nek si mi bio i 10 puta zamenik ali kradju ne tolerisem ni bratu kao sto ima i u nasoj diskord sobi sta se radi za kradju u familiji!
to se ne tolerise nikome pa cak ni zamenicima!
kradja je kradja!
ocekivao sam takav komentar zato sam i rekao da se pogledaju dodatno logovi na kuci 1004.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom