Lik mi je ukrao auto, postavio je oglas kako me trazi. Pozvao sam ga dogovorili smo se za otkup. Ja sam mu dao 100k oniliko koliko smo se dogovorili. On meni naravno nije vratio auto.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!to ti je cela situacija nije imalo visenisi snimio celu situaciju ali budi srecan jer svakako ne snimas sve slojeve sto nije dozvoljeno i rezulritalo bi tako da ti dobijes ban 30 dana
nije cela situacija, cela situacija bi bila ta da se vidi kako ti je trazio pare i rekao da ce izaci iz auta ako mu das i pored toga bi moralo da se vidi kad si mu dao pare a da ipak nije izasao, to bi bila cela situacijato ti je cela situacija nije imalo vise
Decko jesi ti dobro da ili ne posalo sam 2 linkanije cela situacija, cela situacija bi bila ta da se vidi kako ti je trazio pare i rekao da ce izaci iz auta ako mu das i pored toga bi moralo da se vidi kad si mu dao pare a da ipak nije izasao, to bi bila cela situacija
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljucit ovu zalbu
Dostavite POV dje ste se dogovorili s igracem da mu date pare za otkup auta
Ispravite naslov zalbe
Rok za dostavu POV-a i ispravki greski je 12h
G.P 1.3 I 69051 stavi za naslov zalbe