Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods Street Gang | Don Sheky

Rejected
Status
Not open for further replies.

Don Sheky

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 10-12h
5. Vaš Discord ivkea2
6. Vaše ingame ime: Don Sheky
7. Vaš ID 36183

Dodatne informacije

1. Lider za

Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Ovako , Od pocetka ovog projekta kada sam krenuo igrati vremenom ucio sam pravila i bila mi je igra sve jasnija i jasnija kako npr funkcionisu State Org I Crime Org,
Prva organizacija mi je Bila Bloods Street Gang , i u njoj sam prvi put krenuo da se pucam Da robam ljude i tako vremenom sam prelazio iz organizacije u organizaciju Vecinu organizacija sam bio 12 rank pa kao i sad Zelja mi je bila oduvek biti Leader Ovakve Specificne Organizacije i mislim da bih se lepo Proveo kao Leader..!

-U vecini gengova sam bio HC i upoznat sam sa celom pricom oko vodjenja tako da imam iskustvo da uzmem organizaciju i vodim je
-Bloods me privlaci radi svog HQ i nacina oblacenja, same price odakle potice i tu bi dosta moglo da se napravi dobrih RP Geng setova koji bi bili izvrsni.
Organizacija bi bila veoma aktivna sto se tice pljacke i sirenju kriminala po celom gradu,

-Ubacivao bih za pocetak Ljude koje ja znam da ne krse pravila da znam da me nece napustiti odmah , da znam da ce da mi Pomognu oko svega. I pre svega koji su uvek tu!
Za pocetak imam vec dosta ljudi koji bih mi se pridruzili tome u Startu u koji bi mi pomogli da izguramo sve do kraja bez Ikakvih prekrsenih pravila..

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Pa ovako , Ubacivao bih ljude Koji su ispitani da znaju Apsolutno Svako Ghetto Pravilo i vecinu ovih normalnih pravila , Ne bih dozvolio da ljudi krse pravila dok su u Toj Organizaciji , Pokusao bih da Smanjim MG posto to vecina ljudi Krsi..Isli bih na svaku Svaku Akciju koja postoji Pokusao bih jednostavno da napravim organizaciju da bude Pravi RP da nema nikakvog prekrsenog Pravila ko se ne bude pridrzavao Toga Automacki ce biti izbacen i mislim da bih tako nekako poboljsao Ovu Organizaciju!

Srecno svim kandidatima,hvala na citanju!

Don Sheky :)

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO
Interview za bloodse je vec zakazan
Vise srece drugi put

Status
Not open for further replies.
Top Bottom