Sve u povu vredja bez razloga, molim da se kazni, hvala.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Sve u povu vredja bez razloga, molim da se
Sve u povu vredja bez razloga, molim da se kazni, hvala.
I ne znam kako ste njega unban za sve sto je radio i koliko ima zalbi na njemuSve u povu vredja bez razloga, molim da se kazni, hvala.
sta ti kačis hahahahahahahSve u povu vredja bez razloga, molim da se kazni, hvala.
Još 1 war i letis na 7 dana smiri se boljeDžaba vam ti dislajkovi kad ide GP 3.1 kao kuća![]()
I on te nista specijalno nije vređao kao sto si ti meni majku a dobio si unbanSve u povu vredja bez razloga, molim da se kazni, hvala.
Warn pardonJoš 1 war i letis na 7 dana smiri se bolje
Imaš 30 godine i svadjas se sa decu mene bi bilo sramotaŠta je to 1 war? Misliš na var u fudbalu ili? ahahahaahahha
Lule reyli a staro ime luka jovanovic znaš me dobro dugo si bio u reyliA ko si ti?
Kad budes imao muda da se javis na discord onda pricajNije ti ovo čet, ovo je forum tako da ne smaraj više gledaj svoja posla...![]()
A ko si ti? Isto neki nebitan likKad budes imao muda da se javis na discord onda pricaj
Javi se na discord da ti objasnim nesto da ne pišem na forum lukajjovanovicA ko si ti? Isto neki nebitan lik
au mali se raspizdeo polako maliDžaba vam ti dislajkovi kad ide GP 3.1 kao kuća![]()