Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54652
Players nickname
Vidoje_Kalasnjikov
Suspect ID
64734 39530 43074
Date of violation
Mar 1, 2025
Time of violation
23:03
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=T9pUNFe1YTM

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Alooooo drukeru, na fam karavanima smo sta si ti zabrijao, sta si isao ugasit na pola snimanja? Sto ne stavis cijeli POV gdje nam se vidi karavan jeli?????

Evo koja minuta prije nego nas je policija napala na karavanima,kome treba jos duzi POV neka kaze saljem !

Last edited:

Vidoje Kalasnjikov

Player
Player
Nisam ovde da se svadjam sa vama, vec da administracija vidi kako krsite pravila servera, robali ste ljude, istog trenutka kad sam zeleo da pridjem igracu, mogli su da kazu da je OOC, pustio bih vas. Ovako svi ste prekrsili navedena pravila! Snimanje sam startovao kad sam planirao da udjem u interakciju sa vama!

Ivan Verstappen

Player
Player
niko nije nista prekrsio,jel vidis da smo vozili karavan? A sa Vama pandurima ne moze da se prica odma po kratkoj i udri, ne mozes ni izdat razlog zasto pucas nego odma pucate i vezujete. Dajte ljudi malo logike!

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
bitno da nam ti gledas svaku zalbu bato jel si toliko ljubomoran ili sta? Izjasni se vec jednom koliko dugo pratis svaku nasu zalbu i komentarises iako nemas veze sa njom
Ma to je Popke cmoljo kojeg smo robali jedno 20tak puta ban evader itd... Forum warior ne zamaraj se Ivane samo ignor

Diego Mersi

Player
Player
Alooooo drukeru, na fam karavanima smo sta si ti zabrijao, sta si isao ugasit na pola snimanja? Sto ne stavis cijeli POV gdje nam se vidi karavan jeli?????

Evo koja minuta prije nego nas je policija napala na karavanima,kome treba jos duzi POV neka kaze saljem !
Bagremovi vi ako kriste KZ i SZ imamo pravo da vas zaustavljamo i ucimo kulturi !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom