Dobar dan draga administracijo. Pre nekih 5 minuta sam dobio ban na 7 dana za pravilo 3.2 za koje me je banovao Nikola Armani 65874 kada sam ga pozvao da ga pitam nesto u vezi familije. Uglavnom ja sam pricao sa svojim drugarom preko telefona i na kraju razgovora iz sale ja njemu govorim "nosi se u pi*** materinu" na sta admin mene pita da li je moguce da sam to rekao, ja sam mu odmah naglasio da je zezanje izmedju mog prijatelja i mene i da se nece vise ponoviti. Nakon toga dolazi moj prijatelj i govori mu da je sve iz zezancije na sta on nista ne odgovara. Nakon par minuta ja dobijam ban i eto mene ovde. Zeleo bih da kazem da stvarno nisam nikoga psovao vec da je ovo bila sala izmedju mene i mog prijatelja te da ja nikom nisam hteo nista lose reci vec je to sve bilo receno iz sale... Nadam se da razumete moju situaciju jer ja stvarno skoro nikad nisam zavrsavao na forumu niti sam ikog vredjao, noviji sam na ovom projektu i stvarno do sada nikad nisam upadao u probleme. Ako moze administracija da se smiluje ja se Nikoli izvinjavam ali msm da me nije dobro razumeo. Nadam se da Nikola ima snimak situacije te da moze dostaviti. Opet da kazem javno se izvinjavam svima i nece se vise ovo ponoviti stvarno mi nije bila namera nikog da uvredim. Evo jedini snimak sto imam od mog prijatelja sa kojim sam pricao na telefon. Znaci moj prijatelj iz moje familije kada ja njemu kazem to on se smeje i kaze "salim se". Ja se stvarno izvinjavam i necu nikad vise nesto ovako reci IG ali ja msm da ovo nije za ban nego da je bilo iz ciste sprdnje i da stvarno nikom nisam naudio ovim potezom. Ako moze ovo malo da se promotri malo kroz prste da se progleda, ja vise ovako nesto necu reci IG a nadam se da cete naci mesta da mi oprostite. Nakon ovog razgovora sam dobio ban. Ako Nikola Armani ima svoj pov da posalje zamolio bih jer stvarno ja msm da se videlo da nisam imao nameru nikoga da uvredim vec da se nasalim.