Povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ako nije dovoljno naci cu jos dokazeto sam stavio na discord da se salim i da nisam kupovao nikakve akauntove i prvi video se ne vidi ni ime ni nista, tako da dzabe kacis.
drugi nalog foruma koristisAko nije dovoljno naci cu jos dokaze
Da napomenem cuje se glas ma prvom povu kako prica i na mom povu a id znam od jednog likaKrsite sad cu dostaviti dokaze evo mu glas na id
57676ovo je id 67182tu isto priznaje kako on ban evajduje i da je kupio novi pc da bi nastavio da igra bez da dobije ban al eto sjebo se i eto mu ban kad se kurci
daj nalog je vec banan i nisam siguran da sam bio to jaDa napomenem cuje se glas ma prvom povu kako prica i na mom povu a id znam od jednog lika
Vazidaj nalog je vec banan i nisam siguran da sam bio to ja
Okaci ako imas dokazedrugi nalog foruma koristis
Koga si pitao mozda nemanja fjuriaja sam pitao barem admine dal mogu napravit nalog novi oni su mi odobrili, gotova prica
Visi visi, sam si si kriv, koristis neciji forum, napravio si nalog vise neg 5 i bio si blek listanKoga si pitao mozda nemanja fjuria![]()
Aj ne smaraj admini ce odluciti to I da ne ban evaidas nebi smarao sad tu po forumuVisi visi, sam si si kriv, koristis neciji forum, napravio si nalog vise neg 5 i bio si blek listan