By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Vec sam na slobodi nista se ne briniteSelf report hahahah za fear![]()
Ovaj batica sto vozi Divo 58k id treba posebnu kaznu zato sto je mentol dize kamacha onako u zrak, zaletio se u kamacha 300 na sat da me udario prošao bi kroz mene i vozi offroad sa divom, njega ko zaposli i da mu high rank isto nije normalan.Sve u POV
Samo ti kaci mi smo mentoli a vi picke zovete admina da specaSvaki sljedeci CB cu vas kaciti , nisam zelio ali vidim da ste mentoli teske kategorije pa cu vas kaciti za sitnicu svaku
Napusis se qrcine ovoj pičkiSamo ti kaci mi smo mentoli a vi picke zovete admina da speca![]()
Neka je self report mozda dobije on ili ja mozda sva trojca dobijemo, štos je u tome da svi vide kakva ste goveda i kako znate udarat pogotovo ti sa divom dobit ces cr teski raznjeo si 3 puta kamacha jednom si se zaletio da ga nisi promasio proso bi kroz njega el ne znate drugi način da nas uhvatite nego da lupate, vas u 10 auta ne možete boxat onaki mali auto nego da ga gurate sa strane i raznesete ga što više. Jedino što pametno radite da prodajete ona osiguranja bolje se vi toga drzite nisu patrole za vas.Self report hahahah za fear![]()
Bas takoNeka je self report mozda dobije on ili ja mozda sva trojca dobijemo, štos je u tome da svi vide kakva ste goveda i kako znate udarat pogotovo ti sa divom dobit ces cr teski raznjeo si 3 puta kamacha jednom si se zaletio da ga nisi promasio proso bi kroz njega el ne znate drugi način da nas uhvatite nego da lupate, vas u 10 auta ne možete boxat onaki mali auto nego da ga gurate sa strane i raznesete ga što više. Jedino što pametno radite da prodajete ona osiguranja bolje se vi toga drzite nisu patrole za vas.
Jadan lider sahpa sa takvim zaposlenima...Naj gluplji izgovor od vas je bio "radis fear"
Vas 10 sa autima koja idu 500kmh i nemozete mi nista sa ladom od 70k.Stvarno sramota.
Onda vidite da nemkzete nista pa krenete lupat do smrti i zovete admina
momak nemas strah za zivot.ganjate 6-7 auta koja su veca i brza od tvog i ti ne stajes i vredjas ih u sput to je ccist fear,a kao drugo ovo nije cr jer se ti zaustavljas na sred putai zabiju se u tb,to je prekrsaj u saobracaju (IC)Sve u POV
Admin je speco situacijo i letio je za fear ne moze ga opet dobit za istu situaciju, kao drugo kako nije cr kamacho vozi putem i zabije se divo u njega i digne ga u zrak namjerno lupa da ga ugasimomak nemas strah za zivot.ganjate 6-7 auta koja su veca i brza od tvog i ti ne stajes i vredjas ih u sput to je ccist fear,a kao drugo ovo nije cr jer se ti zaustavljas na sred putai zabiju se u tb,to je prekrsaj u saobracaju (IC)
State rp komedija level 1000 completedSve u POV
Jeste glupi,vas je 10 a ja sam normalno da imam strah za zivot zato i bezimmomak nemas strah za zivot.ganjate 6-7 auta koja su veca i brza od tvog i ti ne stajes i vredjas ih u sput to je ccist fear,a kao drugo ovo nije cr jer se ti zaustavljas na sred putai zabiju se u tb,to je prekrsaj u saobracaju (IC)
da imas strah stao bi i bio bi uhapsen a vako bio bio mrtavJeste glupi,vas je 10 a ja sam normalno da imam strah za zivot zato i bezim
nebih,zato sto ste smotani nemozete vas 10 me zaustavitida imas strah stao bi i bio bi uhapsen a vako bio bio mrtav