Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
72731
Players nickname
Kristijan Problematic
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 2, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/pIRyMilL_lA?si=oyziHA5bMjDcZbH2

Toni Macola

Player
Player
Self report hahahah za fear 😂😂😂
Neka je self report mozda dobije on ili ja mozda sva trojca dobijemo, štos je u tome da svi vide kakva ste goveda i kako znate udarat pogotovo ti sa divom dobit ces cr teski raznjeo si 3 puta kamacha jednom si se zaletio da ga nisi promasio proso bi kroz njega el ne znate drugi način da nas uhvatite nego da lupate, vas u 10 auta ne možete boxat onaki mali auto nego da ga gurate sa strane i raznesete ga što više. Jedino što pametno radite da prodajete ona osiguranja bolje se vi toga drzite nisu patrole za vas.

KrileVu

Player
Player
Neka je self report mozda dobije on ili ja mozda sva trojca dobijemo, štos je u tome da svi vide kakva ste goveda i kako znate udarat pogotovo ti sa divom dobit ces cr teski raznjeo si 3 puta kamacha jednom si se zaletio da ga nisi promasio proso bi kroz njega el ne znate drugi način da nas uhvatite nego da lupate, vas u 10 auta ne možete boxat onaki mali auto nego da ga gurate sa strane i raznesete ga što više. Jedino što pametno radite da prodajete ona osiguranja bolje se vi toga drzite nisu patrole za vas.
Bas tako

KrileVu

Player
Player
Naj gluplji izgovor od vas je bio "radis fear"
Vas 10 sa autima koja idu 500kmh i nemozete mi nista sa ladom od 70k.Stvarno sramota.
Onda vidite da nemkzete nista pa krenete lupat do smrti i zovete admina

uros crni

Player
Player
Sve u POV
momak nemas strah za zivot.ganjate 6-7 auta koja su veca i brza od tvog i ti ne stajes i vredjas ih u sput to je ccist fear,a kao drugo ovo nije cr jer se ti zaustavljas na sred putai zabiju se u tb,to je prekrsaj u saobracaju (IC)

Toni Macola

Player
Player
momak nemas strah za zivot.ganjate 6-7 auta koja su veca i brza od tvog i ti ne stajes i vredjas ih u sput to je ccist fear,a kao drugo ovo nije cr jer se ti zaustavljas na sred putai zabiju se u tb,to je prekrsaj u saobracaju (IC)
Admin je speco situacijo i letio je za fear ne moze ga opet dobit za istu situaciju, kao drugo kako nije cr kamacho vozi putem i zabije se divo u njega i digne ga u zrak namjerno lupa da ga ugasi

KrileVu

Player
Player
Jeste glupi,vas je 10 a ja sam normalno da imam strah za zivot zato i bezim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom