Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3162
Players nickname
Baron Bakowski
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Mar 3, 2025
Time
02:17
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/958206/

Bakowski

Player
Player
Zamolio bi vas da razmotrite lepo zalbu na administratora iz razloga sto kad se reporta InGame govori nam se da okacimo na forum mi okacimo na forum i opet ne bude nista zbog neiskustva pojedinih administratora povezano sa eventima i mogucim citovanjem kako sto mozete videti zalba koja mi je odbijena iz razloga sto nisam dostavio duzi pov i necu da ga dostavim zato sto se vidi super u prvom videu kako doticna osoba dobija hit revolverom i skida mu se 70dmg nakon toga prelazim na AR i dobija jos 4 hita po 15dmg sto znaci da je lice primilo ukupno 130dmg i nije palo nego otrcalo u cover. Drugi pov je dostavljen da se ne muce admini oko njegovog ID-a znaci opet kazem lepo se vidi da isti covek u istom outfitu kojem sam skinuo 130dmg izlazi iz istog covera gde je u prvom klipu i otrcao dobija hit i njegov timejt ga zavrsava ja sam okacio zalbu da bi samo video kako je uspeo da prezivi nakon primljenih 130dmg ako sam ja dobro upoznat da bi igrac pao potrebno je da primi 105dmg i ako moze u buduce kad budem okacio zalbu vezanu za neki event tacnije neki pov req da pregledaju admini koji su iskusniji oko toga sto je vec gore navedeno. Hvala !

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Dostavili ste 2 POV-a od kojih prvi traje 2s , a drugi 1s, ne moze to admin nista nije mogao da skonta na tome , dostavite normalan POV obavezni ste da imate POV cjelog eventa isto kao i igrac kojeg kacite samim time dostavite normalan POV , slobodno mozete okaciti opet ovu zalbu ako nije proslo 48h od dogadjaja naravno sa validnim dokazom na kom se jasno vidi ID igraca od koga zahtjevate POV​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom