Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal PC CHEEK | Dragan Macak |for Mujo / Abraham/ Aldin

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59769
Players nickname
Koki Candyman
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Mar 4, 2025
Time
00:00
Proofs
youtube

Koki Takahashi

Player
Player
Dobro vece Mujo, Abrahame i Aldine dobio sam ban za PC CHEEK Dragan Macak me je teleportovao do njega u sred talacke da bi me PC CHEEK-O realno nisam neki pucac pa da me PC CHEEK-ATE imam jako malo prekrsenih pravila i nisam igrac koji krsi pravila jedva imam 1 stranu na forumu i pao sam zbog vode a taman sam trebo posle talacke da fixam vodu niko me nije kacio za 4.1 (Igrači ne smiju imati nikakvu vrstu softvera koji daje bilo kakvu prednost. (hakova, botova itd.) Ban 60 dana) niti me je iko kacio za pov request igram bas dugo na projektu i sve i bas sad kad je dosao grandov rodjendan i kad su gc i novi battle pass i poceo sam sad bas redovno da igram i mislim da nisam ja trebo da budem PC CHEEK-AN jer kad mi je Dragan vido vodu i pitao me je koji sam id spomenuo je 57 i onda me je pito ostatak tako da ja mislim da je trebo biti PC CHEEK-AN neki 57k id a ne ja nadam se da cu dobiti unban i ugodan ostatak veceri LP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom