Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
2900
Players nickname
Andrija Cukovicc
Administrators nickname
X
Date
Mar 5, 2025
Time
00:00
Proofs
X

Cuklaa

Player
Player
Dobar dan poštovani Mujo, Abrahame, Aldine. Ja sam dobio unban za G.P 1.1 pre otprilike godinu dana, nisam igrao redovno, usao sam posle otprilike 6/7 meseca od unbana na starom kompjuteru i napravio sam par miliona, kompjuter je bio star i jako mi kocio grand te ga nisam igrao. Sredinom decembra kupio sam novi komp te sam usao u grand i video sam da nemam pare koje sam imao. Kada sam se posavetovao sa drugom rekao mi je da sam prekrsio GP 1.1 jer sam usao u grand sa mog novog kompa takodje mislim da mi brat ulazi na acc i da mi je potrosio pare koje sam imao jos odavno. Kada sam pitao brata jel mi ulazio na acc rekao je da i smejao se, ja bih Vas zamolio ako mozete da proverite da li sam prekrsio to pravilo i moje iskreno izvinjenje ako sam ponovo prekrsio. Stvarno mi je zao vratio sam se na grand i bas sam krenuo da igram, molim Vas pogledajte i javite mi, hvala Vam jos jednom.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom