Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
48962
Players nickname
Marko_White
Suspect ID
64073
Date of violation
Mar 5, 2025
Time of violation
17:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=RwxVawWQOj4&ab_channel=Machkenzy

Zoki Roki

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Zahtijevam da igrac ( ID 64073 ) dostavi svoj POV od eventa

Imate rok 16 sati za dostavljanje trazenog POV-a​

ChristiannoNevolja

Participant
Leader of unofficial org
kralju moj i ja sam primjetio da idem brze od tebe,, postoje dva razloga , moje misljenje je bilo odma da si uso u trku sa losim nivoem voznje ili ti vjestinom,( provjeri to ) a nekad sfere ovakve kao sto vidis okrenu vozaca naopako na sto se nisi bunio jel,,, isto tako u nekim sferama krene voznja igraca A prije nego od igraca B ,, i to znatno prije ,pa tako isto da dobije dodatno ubrzanje kao sto je ocito meni,, jer mi se desilo kad vozim karavan da mi nekad karavan ubrza u nedogled, sam od sebe, i to se zna desit kad pukne puni sat ...ugl o tom potom sta je bilo , nek administracija prosudi situaciju.. ako treba dacu im i pc check,, al bi bilo posteno da ga onda i tebi urade posto vidim da ti redukse kojekakve koristis pa mozda te i to jebe u sferi ! ... ugl, sta god kako god,, zivio

EVO POV

Marko Novkovic

Active Member
Leader of unofficial org
Taj auto ide max 165 nek administraciju spona i nek proba. A sto se tice pc chack’a pristajem ako treba nije nikakav problem to sto imam redus ne znaci da korism neka pomagala 😂

ChristiannoNevolja

Participant
Leader of unofficial org
pa brte i ja sam zbunjen isto kao i ti,, kazem ti uvjeren sam bio da ti je skill voznje lov,, kasnije sam shvatio da ide poprilicno brzo za tu sferu ,, al nije ni do mene ,, a nek provjeri administracija pa cemo vidit

Aksa Hadid

Player
Player
pa brte i ja sam zbunjen isto kao i ti,, kazem ti uvjeren sam bio da ti je skill voznje lov,, kasnije sam shvatio da ide poprilicno brzo za tu sferu ,, al nije ni do mene ,, a nek provjeri administracija pa cemo vidit
Nek provjeri vjestinu za voznju isto😂😂😂😂

Top Bottom