- U povu se jasno vidi kako igrac id 54134 puca na mog drugara na pijaci i na kraju snimka govori NPC
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Alo daj mi dc da povuces hitno je
- U povu se jasno vidi kako igrac id 54134 puca na mog drugara na pijaci i na kraju snimka govori NPC
necu.Alo daj mi dc da povuces hitno je
Likovi su drugovi I sad ti kacis I nece moci da uzme org bravo bam evajdaeru I forum wariorunecu.
Ja ne znam ko si ti mi NISMO DRUGARILikovi su drugovi I sad ti kacis I nece moci da uzme org bravo bam evajdaeru I forum warioru
Druze jel si realan sta kacis.
Slobodno ima pov koji traje 5 minuta moze da dostavi ceo nema problema.pov duze situacije gde si ti pucao
ADMINE ZAHTEVAM POV DUZE SITUACIJE GDE ME ON STO SNIMA PUCAO!!!
Svakako on krsi pravila servera time sto me je pucao u GZ. Ja puske u tom trenutku imao nisam tako da ovaj lik sto je trazio duzi pov dobice pov od 5minuta pa neka ga gleda slobodnoDruze jel si realan sta kacis.
ljude su drugovi i pucaju se od sprdnje.Ti nemas drugove pa neznas sta je prdnja pa se kacis?