Uradili f1 i usli u zonu na fabriku.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!blackout svi da se spoje ne rade jedan mene kupiruke. com ima tamo uzmite maloUradili f1 i usli u zonu na fabriku.
stavicu ti kraj ja tebe polako tek sam poceo znas vecPa jel realno da ljudi izgube neformalnu i dalje nastavljaju krsiti pravila i nikako da im netko stane na kraj?
ili mora da se pali aimlock kod Sopranoo nemogu oni bez tooJel realno da soprano nema ruke I tima se na fabrici ?
I ni tada ne uzmu fabrikuili mora da se pali aimlock kod Sopranoo nemogu oni bez toozovi Jakii dm davacu vam private casove za pucajne
![]()
Hahahaha padas od mene vec 2 puta 1v1 i nesto se vadis na cheat, kasnije uploadam pov od 1v1 pa ti posaljem tu da svi vide koliko si los hahahahili mora da se pali aimlock kod Sopranoo nemogu oni bez toozovi Jakii dm davacu vam private casove za pucajne
![]()
ajde sa aimlockom normala bez nemozete vi sopranoo al blizi vise kraj lagano vec znas ti poalko docice i toHahahaha padas od mene vec 2 puta 1v1 i nesto se vadis na cheat, kasnije uploadam pov od 1v1 pa ti posaljem tu da svi vide koliko si los hahahah