Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11522
Players nickname
Karlo Fjuri
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Oct 12, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/s1W0TbW

kkarloffjuri

Player
Player
Poštovani administratori Abraham i Mujo:
(zamolio bih administratore Abrahama i Muju da procitaju zalbu, tojest molbu do kraja)

Pišem ovu žalbu sa iskrenim kajanjem i nadom da ćete razmotriti moju situaciju. Svestan sam da sam prekršio pravila servera time što sam uzeo dva vozila od Tysona Guccia i nisam ih vratio. Razumem da ovakvo ponašanje nije prihvatljivo i da negativno utiče ne samo na pojedince već i na celokupnu zajednicu servera. Zbog toga želim da se iskreno izvinim i pokažem da sam svestan svoje greške.

U trenutku činjenja ovog prekršaja nisam razmišljao o posledicama. Nisam imao nameru da ozbiljno narušim igračko iskustvo drugima, ali sada jasno vidim da sam svojim postupcima izazvao probleme. Grand nije samo običan server za mene – to je mesto gde sam upoznao sjajnu zajednicu, stvorio prijateljstva i proveo mnogo kvalitetnog vremena. Zbog toga mi je jako žao što sam svojim postupcima doveo do ovakve situacije.

U potpunosti prihvatam odgovornost za svoje postupke i ne tražim izgovore. Shvatam da administracija ima težak zadatak u održavanju reda i fer-pleja na serveru, i cenim sav vaš trud i vreme koje ulažete kako bi grand ostao odlično mesto za igru. Moj prekršaj nije bio u skladu sa pravilima servera, i iz toga sam izvukao važnu lekciju – svaki potez u igri ima svoje posledice, i važno je poštovati pravila koja svi sledimo.

Kako bih pokazao koliko ozbiljno shvatam ovu situaciju i koliko mi je stalo do druge šanse, spreman sam da prihvatim bilo kakve kaznene mere osim perma bana. Spreman sam da prođem kroz money wipe, car wipe i outfit wipeda izgubim sav novac, vozila i odeću te da krenem ispočetka, od nule, samo kako bih dokazao da mogu biti bolji igrač i poštovati pravila servera.

Ako biste mi pružili drugu šansu, obećavam da ću u budućnosti igrati isključivo po pravilima i truditi se da svojim ponašanjem doprinesem zajednici, umesto da joj štetim. Razmišljam čak i o tome da pomognem novim igračima, kako bi i oni shvatili koliko je važno igrati fer i poštovati druge. Ova situacija me je naučila da budem pažljiviji, odgovorniji i da uvek razmišljam o posledicama pre nego što donesem odluku.

Molim vas da razmotrite moju žalbu i uzmete u obzir moje iskreno kajanje i želju da se popravim. Bez obzira na odluku koju donesete, poštujem vaš autoritet i cenim sav trud koji ulažete u održavanje reda na serveru.

Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate moju žalbu i nadam se da ćete mi dati priliku da se iskupim.

Karlo Fjuri

Status
Not open for further replies.
Top Bottom