Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Unban Appeal/Anti Cheat Code#1010/Napal Fedorov

Your ID
42974
Players nickname
Tole Salvatore
Administrators nickname
Napal fedorov
Date
Mar 7, 2025
Time
06-10
Proofs
https://imgur.com/a/tpWjjVI

Tole Salvatore

Participant
Leader of unofficial org
postovanje draga administracijo bio sam na pijaci pricao sa sa dugarima i resili smo batle pas imao sam zadatak da skinem cipele i u tom momentu sam poceo raditi skidanje cipela i samo se pojavila da sam diskonetkovan sa servera zao mi je imam samo slikukako sam dobio za anti cheat#1010 nisam snimao jzamolio bih ako moze unban jer sam lider familije i zeleo bih nastaviti igrati nikad do sad nisam dobio ovako gresku hvala vam izvinjavam se al vec dugo igram na ovom projektu pa bi zeleo mi pruzite sansu se vratim .hvala vam

Ficur Viper

Active Member
Leader of unofficial org
postovanje draga administracijo bio sam na pijaci pricao sa sa dugarima i resili smo batle pas imao sam zadatak da skinem cipele i u tom momentu sam poceo raditi skidanje cipela i samo se pojavila da sam diskonetkovan sa servera zao mi je imam samo slikukako sam dobio za anti cheat#1010 nisam snimao jzamolio bih ako moze unban jer sam lider familije i zeleo bih nastaviti igrati nikad do sad nisam dobio ovako gresku hvala vam izvinjavam se al vec dugo igram na ovom projektu pa bi zeleo mi pruzite sansu se vratim .hvala vam
Ovo se desava I jos dosta njima verovatno se nesto zbagalo.Nadam se da ce te coveku dati jos 1 sansu poznajem ga jako dobro dobar covek nebi mrava zgazio

Top Bottom