u ovom kratkom videu se vidi igrac id-a: 37757 Koji me je scamovao za familiju i kucu za koju sam ja vrijedno radi i sada ih prodaje prestavljaju ci se da je njegova i scamovajuci ostale igrace. Na prvom povu se vidi kada je to ucinio kada mi je uzeo i kucu i fam a dogovor je bio da mi preba 65 miliona u zamjenu za fam, a kada je trebalo da mi da pare on je izasao iz igrice i kickao sve moje drugove, Na ovoj slici se vidi kako me je on poslije blokirao na discordu:
i onda je na grand markert placeu objavio kako prodaje familiju pa sam zamolio druga da mu se javi i on je odgovorio ovako: da fam ima vec 3 mijeseca i da nezeli da ide prvi jer se uplasio da ga necu skemovati jer su ga navodno tako par puta vec skemovali. A ovdje se vidi kako sam ja idalje na ranglusti vlasnik fama pod broj 65.
ali iako on ljudima govori da ga je kupio pre 1 mjesec. Saljem pov u reply cim drugar posalje kako je pricao to da je fam star par mjeseci i da on nezeli da ide prvi. nadam se da mi mozete pomoci i da mozete ovo zaustaviti sto pre
Ovo Saljem iz razloga jer nezelim da jos nekoga skema kao sto je i mene jer znam kakav je to osjecaj i nezelim da se vise iko tako osjeca
Ovo Saljem iz razloga jer nezelim da jos nekoga skema kao sto je i mene jer znam kakav je to osjecaj i nezelim da se vise iko tako osjeca