1. Vaše ime IRL: Noa
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT 1+
4. Prosjek online po danu: 3-5h
5. Vaš Discord: noa992_1
6. Vaše ingame ime: Noa Bolo
7. Vaš ID: 44598
Dodatne informacije
1. Lider za..... Emergency Medical Services (EMS)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Zeleo bi postati lider ove organizacije jer sam vec par puta bio lider i smatram da bi mogao dobro voditi ovu organizaciju.
Imam puno iskustva u samom ems i znam sve procedure kako se leci itd.
Volim ovu organizaciju i proveo sam puno vremena u ovoj organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Imao bi celi tim lekara i vodio bi ovu organizaciju mnogo dobro sa mojim ljudima.
Stvarao bi odlican RP kroz razne procedure i aktivnosti.
Imao bi redovite vezbe za bolnicare da znaju kako da se ponasaju u nekim situacijama gde su ljudi i sl.
Imao bi posebno rankove za posebne stvari, npr. psihijatar bi vodio ljude na pregled da bi mogli dobiti osiguranje i sl.
Uveo bi posebna vozila koja bi pomogla da EMS tj. moji zaposlenici mogli doci do svojih pacijenata na razne lokacije.
Imao bi proveru zdravlja za svaku STATE organizaciju redovito 2 puta nedeljno. Samim time bi opboljšao RP između organizacija
Imam zamenike i celu High Commandu spremnu za rad koji bi mi pomagali i tako organizacija nece biti neaktivna.
Mislim da EMS ima puno potencijala za RP koji mogu provesti sa drugim organizacijama i samim civilima kako bi uljepšao igru.
Bili bi mi dobro obuceni ljudi koji mnogo dobro znaju raditi posao.
Kako bi smanjio Failanje u RP imao bi posebna instruktore koji bi usmeravali moje zaposlene koji su tek počeli i nije im tačno jasno kako da rade.
Lekova bi uvek u bolnici drzao iznad 30k da nebi bilo problema sa organizacijama i sl.
Postojao bi rank za Lab Team koji bi držali lab frižak i nebi bilo problema.
Srećno ostalim kandidatima!
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT 1+
4. Prosjek online po danu: 3-5h
5. Vaš Discord: noa992_1
6. Vaše ingame ime: Noa Bolo
7. Vaš ID: 44598
Dodatne informacije
1. Lider za..... Emergency Medical Services (EMS)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Zeleo bi postati lider ove organizacije jer sam vec par puta bio lider i smatram da bi mogao dobro voditi ovu organizaciju.
Imam puno iskustva u samom ems i znam sve procedure kako se leci itd.
Volim ovu organizaciju i proveo sam puno vremena u ovoj organizacije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Imao bi celi tim lekara i vodio bi ovu organizaciju mnogo dobro sa mojim ljudima.
Stvarao bi odlican RP kroz razne procedure i aktivnosti.
Imao bi redovite vezbe za bolnicare da znaju kako da se ponasaju u nekim situacijama gde su ljudi i sl.
Imao bi posebno rankove za posebne stvari, npr. psihijatar bi vodio ljude na pregled da bi mogli dobiti osiguranje i sl.
Uveo bi posebna vozila koja bi pomogla da EMS tj. moji zaposlenici mogli doci do svojih pacijenata na razne lokacije.
Imao bi proveru zdravlja za svaku STATE organizaciju redovito 2 puta nedeljno. Samim time bi opboljšao RP između organizacija
Imam zamenike i celu High Commandu spremnu za rad koji bi mi pomagali i tako organizacija nece biti neaktivna.
Mislim da EMS ima puno potencijala za RP koji mogu provesti sa drugim organizacijama i samim civilima kako bi uljepšao igru.
Bili bi mi dobro obuceni ljudi koji mnogo dobro znaju raditi posao.
Kako bi smanjio Failanje u RP imao bi posebna instruktore koji bi usmeravali moje zaposlene koji su tek počeli i nije im tačno jasno kako da rade.
Lekova bi uvek u bolnici drzao iznad 30k da nebi bilo problema sa organizacijama i sl.
Postojao bi rank za Lab Team koji bi držali lab frižak i nebi bilo problema.
Srećno ostalim kandidatima!