Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
63857
Players nickname
Mare Biber
Suspect ID
63857
Date of violation
Mar 10, 2025
Time of violation
19:44
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Milos Rankovic

Player
Player
Pozdrav svima,
Dana 10.03.2025 ja sam sa Marabuntom imao talacku situaciju gde smo posle pucnjave robali policajce. Ja sam robao nekog clana SAHP-a gde sam mu uzeo nesto malo para,neke puske municiju i pancir,ali sam uz pomoc opcije dzeparos njemu uzeo desert scarft extras 6 koji je jako skup i vredan. Meni je bilo previse zao stvarno sam se osecao previse lose zbog toga i nisam mogao da izdrzim a da mu ga ne vratim. Posto sam imao broj telefona od jednog clana SAHP-a ja sam ga pozvao te mu objasnio situaciju a on mi je dao broj telefona osobe od koje sam uzeo scarf. Ja sam iste sekunde pozvao njega na telefon on mi je rekao da je to njegov scarf da je za njega mnogo dugo sakupljao novac i bio je jako srecan kada ga je kupio. Osecao sam se jos mnogo gore zbog toga i osecao sam se duzno da mu vratim masku.Prosto da nu nisam vratio masku ja bih se osecao jako jako lose i nebih mogao to sebi da oprostim pa sam mu odmah vratio masku u inventory.On je bio presrecan nije mogao da veruje da sam mu vratio,ali kada sam se vratio u HQ kolege su mi rekle da to nikako nisam smeo da uradim i da sam prekrsio pravilo i da mogu da budem kaznjen za to.Ja to uopste nisam znao i jako mi je zao sto sam to uradio i izvinjavam se zbog toga ali ja nisam znao da to ne smem da radim.Da sam znao bilo bi drugacije ali prosto nisam mogao sebi da dozvolim da uzmem skupoceni scarf od tog momka jer nisam takav covek a to sebi nikada nebi oprostio a kamoli zaboravio.Jos jednom izvinjavam se zbog toga nece se ponoviti vise nikada i nadam se da necu biti kaznjen opet se izvinjavam ali sam morao da mu vratim.
Hvala i nadam se pozitivnom odgovoru !!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom