Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

roniiii

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Pavle
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-12h
5. Vaš Discord: ro.ni_
6. Vaše ingame ime: Roni Nugget
7. Vaš ID: 67782

Dodatne informacije

1. Lider za: Federal Investigation Bureau
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Sa svojim vec formiranim timom, smatram da smo izuzetno kvalifikovani za upravljanje FIB-om i imamo mnogo ideja kako da unapredimo roleplay iskustvo.

2.2 Pravedan sam, uvjek cu izdvojiti vrijeme za bilo kojeg clana moje organizacije, nije bitno dal je zamjenik ili novi agent u pitanju. Snalazljiv sam i mogu donositi odluke pod pritiskom. Imam dobre komunikacijske vjestine i znam procedure FIB-a. Odrzao bih redovne sastanke sa clanovima gde bih uzimao sugestije, primenjivo ih, i razgovarao oko unutrasnjih problema, itd.

2.3 Zelim da iskoristim priliku da postanem lider kako bih se razvio kao vodja i stekao vredno iskustvo koje cu primeniti u buducnosti, kako u upravljanju drugim organizacijama, tako i u drugim oblastima svog zivota.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Opsti savjeti

Kao direktor FIB-a, planirao bih uvodjenje cetiri specijalizovane jedinice, svaka sa specificnim zadacima i ciljevima:
  1. Intelligence Branch (IB) - Ova jedinica bi se fokusirala na prikupljanje dokaza. Clanovi IB jedinice bi napredovali kroz obuku, a najvisi rang bi dostigli kao 00 agenti.
  2. Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms, and Explosives (ATF) - Ova jedinica bi se bavila trazenjem kanabisa, hvatanjem dilera droga i oruzja. Redovno bi sprovodili akcije kako bi suzbili ove vrste kriminala.
  3. Special Operations Division (SOD) - Ova jedinica bi bila odgovorna za sprovodjenje hapsenja i operacija. Clanovi SOD-a bi se nalazili na prvoj liniji kada je u pitanju akcija i intervencija.
  4. National Security Agency (NSA) - Najelitnija jedinica, kojoj bi pristup imali samo odabrani agenti sa visokim kvalifikacijama i izuzetnim sposobnostima.
Pored toga, prepoznao bih izazov sa toksicnim ponasanjem unutar organizacije, sto je cesto problem u mnogim strukturama. Kao lider, uveo bih stroziju disciplinu, sa jasnim i strogim kaznama za neprihvatljivo ponasanje. Takodje, istakao bih vaaznost timskog rada i medjusobne podrske. U slucaju nejasnoca ili problema, nasi agenti uvek mogu potraziti pomoc od High Command-a, koji je zaduzen za odeljenje za ljudske resurse (Human Relations Department). Kolegama iz EMS-a bih stalno uputio patrole kada odrzavaju regrutaciju zbog njihovog nedostatka PD-A databazi.

Aktivirao bih raidove na porodice.

Kako bismo unapredili obuku i vestine nasih agenata, planirao bih saradnju sa Nacionalnom gardom u cilju organizovanja zajednickih vezbi i treninga, koji bi se realizovali u Fort Zancudo.

3.2 Kriterijum za ulazak

15 Godina OOC
16 Godina IC
Cist dosije
Poznavanje osnovnih pravila roleplay-a i grand-a
Dobra disciplina, aktivnost i timski rad

RANKOVI

30 FIB Director
29 Deputy FIB Director
28 The Council
27 Chief of Staff
26 00 Agent