Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
73591
Players nickname
Bata Trlaja
Suspect ID
73575
Date of violation
Mar 13, 2025
Time of violation
01:35
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=M5a8qcj3FA0

Account Deactived

Deleted Account
Player
to sto smo mi pricali sa likom kod atm,nema blage veze sa ljudi koji so dosli uradili RDM i MK unutar prodamnice ?,ja nemam zvuk jer nisam koristio mikrofon u taj momenat ? POV je duzi od 1 minut i cisto se vidi kako doticni ID 73575 me ubija unutar prodamnice i radi ubijanje iz milosti na kraju to su dvije razlicite sitoacije nemozes da odluku baziras na to sto se ne cuje sta se prica sa tim likom kod ATM jer lik kod ATM nije optuzen,optuzeni su dosli kasnije sa auto,izasli i pucali to se cisto vidi na POV koji je duzi od 1 minut,nemozes mesati scenario kod ATM sa random lik sa drugim scenario koji se dogodi kasnije sa drugim ljudima to nije isto,izmedju mene i likove koji su dosli sa auto i poceli da pucaju nije bilo nikakve interkacije nit fizicke nit verbalne,tako da zuvk nemoze da igra ulogu na vasu odluku za ovim ljudima koji rade RDM i MK jer mi nismo razmenili ne jednu jedinu rec i to se sve cisto vidi na POV u

Last edited:

Dragan Macak

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.
POV nije dostavljen u zadatom roku.
Zvuk je bitan da bi POV bio validan.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom