Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58810
Players nickname
Cezarr_Reyli
Suspect ID
0
Date of violation
Mar 13, 2025
Time of violation
18:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=r-kv6x_-E1U

Jakii Sopranoo

Veteran
Leader of unofficial org
Zahtjevam da ovaj FAIL RP od strane GOV-a bude najstroze kaznjen, receno im je sto se jasno cuje na pov-u da sacekaju da vidimo sta dalje ide s pregovorima i oni su krenuli gore i napali nas i taoca, doveli su pod upitnik nasu sigurnost i sigurnost naseg taoca. Plus taoc nije bio placen.

A i to nije cijeli video cijele situacije pa bi molio da se dostavi isto tako video od pocetka pregovora gdje se jasno vidi kako nebrojeno puta molimo da povuku svoje ljude na liniju pregovora.

Ukoliko bude potrebno, ja mogu poslati video koji potvrdjuje sve sto sam tu napisao.

I stvarno ovo nema smisla vise, hocu talacku napraviti zanimljivom za sve i da bude kvalitetna, a ovi iz GOV-a se uvjek ponasaju kako im se hoce i uvjek nalaze nacina kako da nas prevare i okruze sa svih strana.

Slobodan prolaz nikad nije slobodan prolaz, a cak i kada se hocemo fer popucati s njima to nije moguce jer njih nista nije briga>

Smatram da ja ako imam taoca postavljam liniju pregovora i uvjete za taoca, u ovom slcaju smo htjeli novce za taoca ali nakon sto oni povuku svoje ljude na liniju pregovora pa da nakon toga nastavimo pregovarati.

Molio bi kuratore da to zaista rjese sa GOV-om jer ovo nema smisla i ljudi ce talacku napraviti sa 3-4 clana jer ju eto moraju napraviti i to je to.

Last edited:

Jakii Sopranoo

Veteran
Leader of unofficial org
Plus mi nismo radili MG, dok gospodin koji je okacio ovu zalbu i sam nekoga optuzuje za MG, krsi to pravilo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom