Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešno donesena odluka I Marko Dionis

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39167
Players nickname
Vanessa_Salamanca
Administrators nickname
Marko_Dionis
Date
Mar 14, 2025
Time
18:15
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/966355/#post-3385279

wwaki

Player
Player
Poštovana administracijo,

Pišem ovu žalbu u vezi odbijanja moje prijave za poziciju EMS lidera zbog razloga "off-topic u žalbama na forumu". Poštujem vašu odluku, ali bih željela da mi se pojasni situacija i da dobijem bolji uvid u to što se konkretno smatralo off-topic kako bih mogla razumjeti gdje sam pogriješila. Ukoliko je moj komentar zaista bio van teme, spremna sam preuzeti odgovornost i u budućnosti se striktno držati pravila. Međutim, smatram da moje učešće na forumu nije bilo s namjerom narušavanja pravila, već doprinosu zajednici.

Da naglasim, u nekim komentarima moja reakcija je bila zbog provociranja, uvreda i prijetnji. Žalba na kojoj su pogrdni komentari od strane mene istaknuti je žalba gdje sam u roleplay situaciji doživjela prijetnje i maltretiranje od strane drugih igrača zbog mog spola. Ako postoji mogućnost ponovne procjene moje prijave, bila bih zahvalna. Također bih istaknula, da su offtopici bili napisani prije mjesec dana tako da nije ništa nedavno.

Nadam se da ćete razumjeti moje stajalište i biti voljni ponovno sagledati moju aplikaciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom