Informacije
1. Vaše ime IRL:Meldin
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:Radnim danima 5-7h Vikendom 7-9h
5. Vaš Discord:meldin2074
6. Vaše ingame ime:Lucho Smajser
7. Vaš ID:26525
Dodatne informacije
1. Lider za:Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Vaše ime IRL:Meldin
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:Radnim danima 5-7h Vikendom 7-9h
5. Vaš Discord:meldin2074
6. Vaše ingame ime:Lucho Smajser
7. Vaš ID:26525
Dodatne informacije
1. Lider za:Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Iskustvo:Vecinu svog vremena igrajuci na ovom serveru proveo sam u CRIME organizacijama,sto znaci da imam jako dobro iskustvo te sam upoznat sa obavezama i poslovima koje treba da obavlja jedna aktivna banda.Takodjer sam neku kolicinu vremena proveo i u STATE organizacijama,te sam stekao iskustvo i znanje za STATE organizacije sto smatram da ce mi pomoci u vodjenju jedne ozbiljne bande.
- Zelio bih probati nove stvari i nove izazove, do sada nisam imao priliku da budem lider zelim se oprobati u tom izazovu.Znam kako voditi tim i uciniti ga dovoljno jakim da postigne bilo sta. Moje vrijeme, iskrenost, strast i ljubav prema poslu su dovoljni da me ucine dobrim vodjom. Pored toga, donosim brze odluke, sto nam moze donijeti pobjedu u bilo kojem trenutku te mislim da cu dovesti svoju organizaciju na vrh.
- Poznajem server,server pravila i lider obaveze:Kao dugogodisnji igrac na ovom serveru upoznao sam sve potrebno za jednog ozbiljnog lidera.Takodjer odlicno poznajem server pravila.Volim raditi sa drugim ljudima sto smatram da ce mi dosta pomoci u razvoju svoje organizacije do samog vrhunca,takodjer sam miran,stalozen,kolegionalan,posten i razuman covjek.
- Prije svega, zelim da sve ilegalne organizacije (Ballas, Vagos, Bloods, Marabunta, Families) budu prijateljske, bas kao sto su sve STATE organizacije medjusobno prijatelji,smatram da ce to unaprijediti RP i olaksati vecinu pljacki i akcija.
- Organizovacemo dogadjaje kako bismo se bolje upoznali te sprijateljili sa ostalim organizacijama.
- Zelim da pravimo sto vise pametnih planova koji ce zadati STATE-u ozbiljan zadatak te da se dobro pripreme za nase akcije,tako da mozemo sa lahkocom izvrsavati uspjesno sve akcije.
- Uvest cu stroziji proces intervjua sa razlicitim situacijama, kako bih mogao vidjeti da li svi clanovi moje organizacije poznaju pravila servera,jer glavni uzrok raspadanja bandi je nedostatak pravilnog RP znanja,s tim da novi ne toliko iskusni clanovi prave najvise gresaka.
- Moje prijave za nove clanove ce biti uvijek otvorene glavni razlog je to sto zelim imati aktivnu i uspjesnu organizaciju.
- Sa mojim zamjenicima cu voditi evidenciju minusa i pluseva ukoliko neki clan skupi odredjeni broj pluseva dobit ce RANKUP ako skupi odredjeni broj minusa prvo ide RANKDOWN ako se krsenje pravila nastavi rijesit cu to sa izbacivanjem iz organizacije.
- Imam mnogo dobrih pucaca koji ce pomoci u mojoj bandi pri osvajanju Teritorija,pljacki,talacki i ostalih akcija sto ce unaprijediti RP i desavanja na serveru.
- Oni koji budu lojalni bandi dobit ce posebno postenje i povjerenje od strane mene i mojih zamjenika.
- Ako postanem vodja, moj glavni fokus ce biti unaprijediti RP na ovom serveru,povecati broj akcija i dogadjanja i kao slag na tortu natjerati STATE da pati zbog nasih akcija.
Nadam se da cu dobiti priliku da se dokazem i sretno svima.
RANKOVI:
1. Suspend
2. Newbie
3. Rookie
4. Ghetto Warrior
5. Enforcer
6. Grafiti Team
7. Grafiti Team Leader
8. Capo
9. Hitman
10. Turfer
11. O.G