Informacije
1. Vaše ime IRL: Vuk
2. Vaše godine: 13
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu:3-4h
5. Vaš Discord: vukborojevic
6. Vaše ingame ime: Vuk Fllow
7. Vaš ID: 54393
Dodatne informacije
1. Lider za Marabunta grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Vaše ime IRL: Vuk
2. Vaše godine: 13
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu:3-4h
5. Vaš Discord: vukborojevic
6. Vaše ingame ime: Vuk Fllow
7. Vaš ID: 54393
Dodatne informacije
1. Lider za Marabunta grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Liderske sposobnosti – Imam iskustva u vođenju timova i organizacija, i znam kako da prepoznam i iskoristim snage svakog člana. Verujem u zajednički rad i u to da svaki pojedinac doprinosi uspehu organizacije. Kao vođa, biću tu da pružim jasnu viziju i strategiju, ali i da podržim svakog člana, bilo da je potrebno motivisati, rešavati konflikte ili pružiti savete.
- Odgovornost i posvećenost – Uvek preuzimam odgovornost za svoje odluke i postupke. Znam da kao vođa moram biti dosledan i uvek pružiti primer ostalima. Posvećen sam unapređenju organizacije i njenoj dugoročnoj stabilnosti. Moj cilj je da Marabunta raste, da se stvori čvrsta struktura i da svi članovi organizacije osete da imaju svoje mesto i ulogu.
- Dobre komunikacijske veštine – Jedna od ključnih stvari za uspešan tim je dobra komunikacija. Imam sposobnost da efikasno komuniciram s različitim ljudima, bilo da se radi o rešavanju problema, davanju instrukcija ili usmeravanju članova. Znam kako da prenesem svoje ideje, ali i da slušam i prihvatim povratne informacije od drugih, čime osiguravam da se svi u organizaciji osećaju cenjenim i poštovanim.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Razviti pozadinske priče za likove – Svaki član treba da ima jasnu pozadinsku priču koja daje dubinu njegovom liku i objašnjava zašto se ponaša na određeni način. Kada lik ima razlog za svoje postupke i odluke, to ne samo da poboljšava RolePlay, već pomaže i u interakcijama sa drugim likovima, jer se bolje razumeju motivi i konflikti.
- Raditi na realističnijoj komunikaciji – U svakodnevnim situacijama, naš način razgovora treba da bude prirodan i usklađen sa karakterom. To znači da treba izbegavati prečesto korišćenje izvan konteksta reči ili fraza koje nisu u duhu lika, već se fokusirati na to kako bi ta osoba zaista reagovala na određene situacije, koristeći jezik i ton koji odgovaraju njenom karakteru.
- Izgraditi dublje međuljudske odnose unutar organizacije – Uloga organizacije nije samo da se obavljaju zadaci, već da se izgrade i međuljudske dinamike koje prate stvarne ljudske emocije i odnose. Zajedno možemo kreirati situacije koje izazivaju sukobe, saradnju, prijateljstvo ili rivalstva, što sve doprinosi bogatijem RolePlay iskustvu.
Hvala na čitanju i srećno svim ostalim kandidatima!!!