Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande I Vuk Fllow

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vuk Flow

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Vuk

2. Vaše godine: 13

3. Vremenska zona: GTM+1

4. Prosjek online po danu:3-4h

5. Vaš Discord: vukborojevic

6. Vaše ingame ime: Vuk Fllow

7. Vaš ID: 54393

Dodatne informacije

1. Lider za Marabunta grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

• Imam visoko podeseno iskustvo u upravljanju i znam kako da identifikujem i iskoristim snage pojedinaca. Mnoge vrste ljudi rade za mene verujem u saradnju i da zajedno vodimo uspeh organizacije. Kao lider, ja cu biti tu da pružim jasnu viziju i strategiju ali i da podrzim svakog pojedinačnog clana bilo da se radi o motivisanju resavanju sukoba ili pruzanju saveta. Odgovornost i posvecenost. Uvek preuzimam odgovornost za odluke i akcije. Jer kao lider moram da budem cvrst i dosledno da budem primer drugima. Posvecen sam unapredjenju organizacije i njenoj odrzivosti. "Marabunta je da raste da stvori čvrstu strukturu i za sve.
  • Ja sam najbolja osoba za posao jer ce moja kombinacija iskustva, liderstva i posvecenosti pomoci timu da nastavi napredovati i postati veliki. Bicemo efikasni i efektivni bez obzira na izazove sa kojima se suocavamo zbog moje sposobnosti da ujedinim ljude, motivisem ljude i vodimo ih ka zajedničkom cilju. Timski duh mi je uvek bitan i osecam da možemo mnogo da uradimo zajedno nego kao jedna osoba.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Kreirajte pozadinske priče za likove – Svaki lik mora imati jasnu pozadinsku priču koja se fokusira na njihov karakter i zašto se ponašaju na određeni način. Pored poboljšanja RolePlai-a, ovo takođe pomaže likovima u interakciji sa drugima koji možda ne razumeju šta se dešava, jer imate razlog za svoje postupke i odluke. Uvežbajte komunikaciju koja je realističnija – U svakodnevnim slučajevima, naša govorna igra mora biti organska i u duhu lika. To samo znači da se kloni korišćenja zaista preko-kontekstnih reči ili fraza koje čak ni u duhu karaktera, već više kako bi ta osoba zapravo reagovala u različitim situacijama sa drugačijim jezikom i načinom govora koji odgovara tom karakteru.

Hvala na čitanju i srećno svim ostalim kandidatima!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom