Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
50893
Players nickname
Nacho Aquila
Suspect ID
64734
Date of violation
Mar 15, 2025
Time of violation
13:30
Proofs
https://youtu.be/81qbT9g2w5Y

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
Stalan sam na tim trkama ovakva drasticna ubrzanja nisu normalna bez obzira na malu prednost dok sam se okrenuo, Nisam osjetio da mi je sjeckalo pa da kazem do neta.Zelim s euvjeriti da nije cheat ili Bug Abuse neki. Jer onako ono auto ne ubrzava ! Nivo vjestine voznje mi je bio na maks vec potvrdjeno.Hvala !

Tarci Karamelo

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da ID 64734 dostavi svoj POV sa Trkačke Sfere u 13:35 - datum: 15.03
Rok za dostavu je 6h.

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Evo prijatelju POV ja niti sam cheater niti sam ikad bio,ja ne koristim niti reduxe niti bag abusseve tako da znas,taj POV si me mogao pitat na Diskordu da ti upalim screen da vidis a ne da me kao zadnjeg cheatera razvlacis tu po forumu,meni prije trke je uvjek vjestina na max kako si ti tako iza mene neznam niti me ne zanima ako ces iskreno ;) EVO POV

Nacho Aquila

Player
Evo prijatelju POV ja niti sam cheater niti sam ikad bio,ja ne koristim niti reduxe niti bag abusseve tako da znas,taj POV si me mogao pitat na Diskordu da ti upalim screen da vidis a ne da me kao zadnjeg cheatera razvlacis tu po forumu,meni prije trke je uvjek vjestina na max kako si ti tako iza mene neznam niti me ne zanima ako ces iskreno ;) EVO POV

Citer/Bug abuser. Ovo auto ne ide brze od 162 km/h !!! ti vozis preko 200 km/h !

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Citer/Bug abuser. Ovo auto ne ide brze od 162 km/h !!! ti vozis preko 200 km/h !
Ja sam chiter ili bag abuser??? AHHAHAHA bravo
Ja niti sam chiter niti radim bilo kakav bug ali neka administracija odluci ;) ja ne koristim niti reduxe niti cit tako da lagano ;)

Nacho Aquila

Player
Ja sam chiter ili bag abuser??? AHHAHAHA bravo
Nije ti rpvi put da vozis tu trku ? Trebao bi znati kako auto ubrzava i koja je maksimalna brzina onog auta.Ili citujes ili bug abuse neki radis pa auto ide preko 250 km/h i ubrzava onako ludo,jer su to normalno stock auta !!! Nista privatno samo na osnovvu pova i nase sfere dajem zakljucke !

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Nije ti rpvi put da vozis tu trku ? Trebao bi znati kako auto ubrzava i koja je maksimalna brzina onog auta.Ili citujes ili bug abuse neki radis pa auto ide preko 250 km/h i ubrzava onako ludo,jer su to normalno stock auta !!! Nista privatno samo na osnovvu pova i nase sfere dajem zakljucke !
Sve shvacam,drugi put igram tu trku,vidis sve u mom POVu,mozda je do servera,sad sam gledao tvoj POV i moj,zasto tako ubrzava stvarno neznam,jer imam previse gofdina da bi se bavio citovima i tim bug abosovima

Nacho Aquila

Player
Sve shvacam,drugi put igram tu trku,vidis sve u mom POVu,mozda je do servera,sad sam gledao tvoj POV i moj,zasto tako ubrzava stvarno neznam,jer imam previse gofdina da bi se bavio citovima i tim bug abosovima
Uploadam pocetak pova gdje se vidi moja vjestina. Jefta to nije stvarno ubrzanje ni brzina. Igram tu sferu godinu i pol

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Vidim da jasno mi je,i meni je uvjek vjestina na max,stvarno neznam sta se desilo,imam cak neki POV od jucer kad sam uzeo tu sferu mogu je uploudat da vidis,vjerovatno je do servera ili nesto se desilo..

Nacho Aquila

Player
Vidim da jasno mi je,i meni je uvjek vjestina na max,stvarno neznam sta se desilo,imam cak neki POV od jucer kad sam uzeo tu sferu mogu je uploudat da vidis,vjerovatno je do servera ili nesto se desilo..
Ne znam stvarno ali to nije cisto. To moras rijesiti sa adminima jer nije okej. Svaki dalji nastavak sa takvim situacijama samo ce ti pogorsati situaciju. Ja sam dokazao sta sam imao,a sta i kako dalje neka amdini otkrivaju i rijesavaju zajedno s tobom..

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Ma da neka admini odluce,ali ja nisam chiter niti sam ikad bio niti sam ikad napravio taj bag abuse
Ako se sta desilo sa serverom ja tu nisam nista kriv,ja niti gledam koliko auto ide na sat,jer ovo mi je tek druga ili treca sfera sa trkama

ToniMontana

Player
Player
Ne znam stvarno ali to nije cisto. To moras rijesiti sa adminima jer nije okej. Svaki dalji nastavak sa takvim situacijama samo ce ti pogorsati situaciju. Ja sam dokazao sta sam imao,a sta i kako dalje neka amdini otkrivaju i rijesavaju zajedno s tobom..
Hahahahhahahahhahahahahahahah

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Ovo mi je POV od jucer trke ista ta trka, danas sta se desilo neznam, znam jedino da sam sok za voznju popio prije trke ali mislim da to nema veze sa time..

Nacho Aquila

Player
Ovo mi je POV od jucer trke ista ta trka, danas sta se desilo neznam, znam jedino da sam sok za voznju popio prije trke ali mislim da to nema veze sa time..
Da postoji Bug kada udjes na sferu i popije sosk sa voznju zbog smanjene vjestine dobijes cipove na stockanom autu...Zato je moj auto stock a tvoj je imao cipove. To nikad da rijese taj bug...

Top Bottom