By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!uspri video na - 25 i gledaj rekao si je(pucaš)dan ubiti cak si opalio i prije nego sto si reko jedanHAAHHAAHAHAHAHAHAH NA SNIMKU TI JE ODBROJANO 5S
![]()
uspri video na - 25 i gledaj rekao si je(pucaš)dan ubiti cak si opalio i prije nego sto si reko jedan
netrebam gledat obojica ste pucali prije nego sto sam ja izbrojaoaj sad decko udji opet u video i pogledaj da ste se prvo vi poceli pucat pa ja opalio metak
![]()
2 ih je tako da ne brini ako nisi bio tu. Ako nista ispostujte brojanje nemojte se vracat (NRL) i ne pjevjte nad mrtvim osobama tako da pravila su tu da se poštuju, a tko ima ili nema neformalnu nije moja briga i kako opet ?srecno sa ovim ali da okacis nekoga a vidis da sam poslo za neformalnu i za biografiju i da opet to uradis trazis dlaku u jajetu a nigde se ne vidi da smo ista pogresili mozda se radi u stotinkama ali mislim da to nije dovoljna greska uzivaj momak
Ne sjeckam nego ima delay na Alt+F10 drugi video je samo da se vidi da se momak vratio u periodu od 15 min poslan u bolnicu u 6:30 i vratio se u 6:35 . Ostale žalbe su bile prihvaćane od strane administracije za slične situacije.Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavite duzi POV (od početka do kraja situacije) (ne mozes mi sjeckat ovako video jedne situacije na vise djelova!)
Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati
0:17 ・23807 prebacuje kokain ima pusku u ruci - obe ruke su mu zauzeteNe sjeckam nego ima delay na Alt+F10 drugi video je samo da se vidi da se momak vratio u periodu od 15 min poslan u bolnicu u 6:30 i vratio se u 6:35 . Ostale žalbe su bile prihvaćane od strane administracije za slične situacije.