Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Edib Foleys

Player
Player
irl ime:Edib
Godine:14
Vremenska zona:(GMT+1)
Prosečno vreme online po danu:5-8H
Discord:edibpezic
In-game ime:Edib Bolo
ID: 52435
  1. Lider za: Ballas Gang

Zašto želite biti Lider ove organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Vec imam iskustva u kriminalnim organizacijama kao zamenik ili rank 11. Želeo bih da napravim organizaciju koja će uvek biti aktivna, sa stalnim akcijama i pljačkama, i naravno da pokušam da obezbedim stabilnost organizacije kroz dva mandata.

Ekipa koju imam je spremna za svakakve akcije kao što su talacke, GS, 24/7. Takođe, planiram da uspostavim saradnju sa drugim crime organizacijama kako bismo zajednički podigli nivo kriminalnih aktivnosti. Verujem da bi nas, sa svim našim akcijama, state organizacije brzo molile da prestanemo.

Smatram da imam potrebne veštine da preuzmem odgovornost za vođenje ove organizacije i da dovedem Ballase do uspeha. Spreman sam da preuzmem ulogu lidera i doprinosim njenom napretku.

Saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Aktivacija u getu – Planiram da aktiviram svoju ekipu u getu, aktivno bih imao clanove organizacije rasporedjene svuda po getu koji bi robali ostale kriminalne organizacije. To bi im omogućilo da zarađuju bonuse, ali i napreduju kroz rankove. Takođe, želim da maksimalno aktiviram odlazenje na tajne radnje koje će pomoći u daljoj organizaciji.

Talacke – Planiram da kreiram talacke sa dubljim RP elementima, gde će svaki učesnik imati značajnu ulogu. Sve je već razrađeno u detalje, ali bih voleo da te planove pokažem u praksi ako postanem lider.

Graffiti tim – Biće formiran graffiti tim koji će aktivno raditi na farbanju grafita, čime ćemo dobiti veliki profit. Taj novac bismo ulagali u opremu i oružje za naše operacije, kao i za isplacivanje bonusa za najaktivnije clanove.

Takođe, kada su talacke u pitanju, želeo bih da sve crime organizacije sarađuju kako bi podigli crime na visi nivo i stvorili ozbiljan uticaj na state organizacije. Imam ekipu iskusnih ljudi koji su spremni da preuzmu odgovornost i pomognu u vođenju organizacije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom