Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
62311
Players nickname
Melis Mikhailov
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 9, 2025
Time
00:00
Proofs
...

Melis Bejtic

Player
Player
Želim da se iskreno izvinim zbog svog ponašanja na Grand RP serveru. Shvatam da sam svojim rečima uvredio administratore i na neki način narušio ugled vašeg projekta što svakako nije bilo u redu. U trenutku nisam razmišljao o posledicama svog ponašanja, ali sada sam svesan da sam napravio veliku grešku.

Zbog toga želim da iskažem iskreno žaljenje i da preuzmem odgovornost za svoje postupke. Admini i svi članovi zajednice zaslužuju poštovanje, a moj način komunikacije je bio daleko od toga. Verujem da je vaš projekat zaslužio mnogo više pažnje i poštovanja, i duboko mi je žao što sam doprineo negativnoj atmosferi.

Ovaj ban me je naučio važnu lekciju, i obećavam da ću u budućnosti biti pažljiviji i poštovati pravila servera, kao i sve one koji se trude da ga održavaju i unapređuju. Nadam se da ćete razmotriti moje izvinjenje i pružiti mi šansu da pokažem da mogu biti bolji član zajednice.

Hvala na razumevanju i nadam se da ću imati priliku ponovo se pridružiti i učestvovati u igri.

S poštovanjem,
Melis Bejtic

Status
Not open for further replies.
Top Bottom