Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62289
Players nickname
Stefan Rokicon
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 9, 2025
Time
00:00
Proofs
...

Stefan323

Player
Player
Poštovani administratori i članovi Grand RP zajednice,

Ovim putem želim iskreno i duboko da se ispričam zbog svog neprimjerenog ponašanja na serveru. Svojim postupcima sam uvrijedio kako sam projekt, tako i administratore, te cijelu zajednicu koja čini Grand RP. Shvaćam da nisam samo narušio vlastiti ugled, već i ugled cijelog servera, što nikako nije bio moj cilj.

Znam da kao član ove zajednice imam odgovornost ponašati se s poštovanjem prema svima, uključujući administratore, moderatore i ostale igrače. Nažalost, u trenutku bijesa nisam razmišljao o posljedicama svojih riječi i djela. Svojim postupcima sam doveo u pitanje integritet servera i njegovih pravila, što nije u skladu s vrijednostima zajednice kojoj pripadam.

Iskreno se kajem zbog svih uvreda i loših komentara koje sam uputio. Sada sam svjestan da su takve riječi bile neprimjerene i nepotrebne, te ne odražavaju moj pravi karakter. Ovo je bila velika greška s moje strane, a moj postupak je potpuno neosnovano narušio atmosferu zajednice koja bi trebala biti mjesto zabave i međusobnog poštovanja.

Ovim izvinjenjem želim iskazati svoju iskrenu želju da popravim svoj odnos s administracijom, kao i sa svim igračima na serveru. Obećavam da ću se truditi da pokažem više strpljenja, razumijevanja i poštovanja prema svima, te da ću se pridržavati pravila koja su postavljena. Također, ako postoji bilo što što mogu učiniti kako bih se iskupio i vratio povjerenje zajednice, bit ću spreman učiniti sve što je potrebno.

Još jednom se duboko ispričavam zbog svog ponašanja i nadam se da ćete mi pružiti priliku da dokažem svoju iskrenost i da ponovno postanem pozitivan član zajednice.

S poštovanjem,
Stefan Rakić

Status
Not open for further replies.
Top Bottom