Informacije
1. Vaše ime IRL: Pedja Nikolic
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu: 5-8h
5. Vaš Discord: djape4625
6. Vaše ingame ime: Djape Extravaganza
7. Vaš ID: 12283
Dodatne informacije
1. Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Od samog pocetka ulaska u grad bio sam u gengu i imam velika iskustva.
Jako sam kreativan i dobar u komunikaciji sa ljudima.
Bio sam HC u vise crime organizacija i upoznat sam sa pricom crimea ali sam oduvek hteo napraviti crime aktivniji i bolji.
Imam spremnu ekipu koja je vec bila u akciji i bila bi odlicna za sve aktivnosti i zajedno bi pravili jaku jedinstvenu pricu.
Sklopio bi jaku ekipu i sklapao bih saveze sa drugim bandama i zajedno bi napravili Ghetto boljim i zabavnijim za sve ljude.s
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Da bi poboljsao roleplay boljim i zanimlijivim ubacivao bih ljude koji bi bili propitani detaljno geto pravila i koji bih bili uvek tu uz organizaciju.
Pokusao bih lekvidirati pravilo MG zato sto to kvari roleplay.
Najveci cilj mi je da podignem nivo aktivnosti Ghetta.
Na dogadjajima (Pljacka, Dileri, Grafiti, Talacke...) pokusao bih da napravim bolji i kvalitetniji roleplay.
1. Vaše ime IRL: Pedja Nikolic
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosjek online po danu: 5-8h
5. Vaš Discord: djape4625
6. Vaše ingame ime: Djape Extravaganza
7. Vaš ID: 12283
Dodatne informacije
1. Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Od samog pocetka ulaska u grad bio sam u gengu i imam velika iskustva.
Jako sam kreativan i dobar u komunikaciji sa ljudima.
Bio sam HC u vise crime organizacija i upoznat sam sa pricom crimea ali sam oduvek hteo napraviti crime aktivniji i bolji.
Imam spremnu ekipu koja je vec bila u akciji i bila bi odlicna za sve aktivnosti i zajedno bi pravili jaku jedinstvenu pricu.
Sklopio bi jaku ekipu i sklapao bih saveze sa drugim bandama i zajedno bi napravili Ghetto boljim i zabavnijim za sve ljude.s
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Da bi poboljsao roleplay boljim i zanimlijivim ubacivao bih ljude koji bi bili propitani detaljno geto pravila i koji bih bili uvek tu uz organizaciju.
Pokusao bih lekvidirati pravilo MG zato sto to kvari roleplay.
Najveci cilj mi je da podignem nivo aktivnosti Ghetta.
Na dogadjajima (Pljacka, Dileri, Grafiti, Talacke...) pokusao bih da napravim bolji i kvalitetniji roleplay.