Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Palicca
Suspect ID
43293 43988
Date of violation
Mar 17, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/3RSmDTQZCro

B0jke

Well-known member
Leader of unofficial org
43293 , 43988 - dok govori jedan u isto vrjeme puca u tom i njegov 43988 (gp 6.15)
43293 kasnije se vratio NRL i pjeva nad mrtvim tijelom samo pogledajte vrjeme u videu

Zogzi Lwandl

Player
Player
💋koga briga za tvoje brojanje kad smo ti mi izbrojali, a i skavako ce bit odbijeno, cmokk💋

Last edited:

Han Guzina

Player
Player
srecno sa ovim ali da okacis nekoga a vidis da sam poslo za neformalnu i za biografiju i da opet to uradis trazis dlaku u jajetu a nigde se ne vidi da smo ista pogresili mozda se radi u stotinkama ali mislim da to nije dovoljna greska uzivaj momak

B0jke

Well-known member
Leader of unofficial org
srecno sa ovim ali da okacis nekoga a vidis da sam poslo za neformalnu i za biografiju i da opet to uradis trazis dlaku u jajetu a nigde se ne vidi da smo ista pogresili mozda se radi u stotinkama ali mislim da to nije dovoljna greska uzivaj momak
2 ih je tako da ne brini ako nisi bio tu. Ako nista ispostujte brojanje nemojte se vracat (NRL) i ne pjevjte nad mrtvim osobama tako da pravila su tu da se poštuju, a tko ima ili nema neformalnu nije moja briga i kako opet ?

Ady Benz

Sigma
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite duzi POV (od početka do kraja situacije) (ne mozes mi sjeckat ovako video jedne situacije na vise djelova!)

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati

B0jke

Well-known member
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite duzi POV (od početka do kraja situacije) (ne mozes mi sjeckat ovako video jedne situacije na vise djelova!)

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati
Ne sjeckam nego ima delay na Alt+F10 drugi video je samo da se vidi da se momak vratio u periodu od 15 min poslan u bolnicu u 6:30 i vratio se u 6:35 . Ostale žalbe su bile prihvaćane od strane administracije za slične situacije.

Han Guzina

Player
Player
Ne sjeckam nego ima delay na Alt+F10 drugi video je samo da se vidi da se momak vratio u periodu od 15 min poslan u bolnicu u 6:30 i vratio se u 6:35 . Ostale žalbe su bile prihvaćane od strane administracije za slične situacije.
0:17 ・23807 prebacuje kokain ima pusku u ruci - obe ruke su mu zauzete
0:26 ・23807 stavlja pancir na sebe dok je u animacij - obe ruke su mu zauzete
1:59 ・67563 prebacuje meso a ima pusku u ruci - obe ruke su mu zauzete
・i jos nisi poslo pov gde je sve spojeno

Ady Benz

Sigma
Server Administrator
ODBIJENO

-Zahtjev admina nije ispunjen u datom vremenskom roku-
-Opet si mi dostavio isti pov, a ne pov na kom se cjela situacija vidi od jednom i 6.15 i NLR-

Status
Not open for further replies.
Top Bottom