Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno kršenje pravila I Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38170
Players nickname
Mano Berlusconi
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 18, 2025
Time
20:51
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/971700/

Emanuel loncaric

Player
Player
Poštovani, smatram da je administrator Aldin Verstappen donio pogrešnu odluku.

Naime kao što možete vidjeti u linku koji sam ostavio može se vidjeti da sam dobio BL za konstantno kršenje pravila! Osoba koja je napisala žalbu na mene navela je pravila koja sam prekršio u određenom vremenu koje sam proveo na ovom serveru, može se primjetiti da sam prekršio dosta pravila ( no jako mi je žao zbog toga ). Nisam očekivao da će me neko prijaviti za to. Na ovom serveru stekao sam dosta novih prijatelja, sviđa mi se RP na ovom Serveru te htio bi nastaviti igrati na njemu! Ovim putem želio bi se ispričati svima kojim sam kršio RP, te bih se također želio ispričati Vama poštovana administracijo! Ako bih ste mi maknuli kaznu bio bi vam jako zahvalan, te bi prestao kršiti pravila ovoga servera.

Hvala na čitanju,
Lp!

Emanuel loncaric

Player
Player
Poštovani, smatram da je administrator Aldin Verstappen donio pogrešnu odluku.

Naime kao što možete vidjeti u linku koji sam ostavio može se vidjeti da sam dobio BL za konstantno kršenje pravila! Osoba koja je napisala žalbu na mene navela je pravila koja sam prekršio u određenom vremenu koje sam proveo na ovom serveru, može se primjetiti da sam prekršio dosta pravila ( no jako mi je žao zbog toga ). Nisam očekivao da će me neko prijaviti za to. Na ovom serveru stekao sam dosta novih prijatelja, sviđa mi se RP na ovom Serveru te htio bi nastaviti igrati na njemu! Ovim putem želio bi se ispričati svima kojim sam kršio RP, te bih se također želio ispričati Vama poštovana administracijo! Ako bih ste mi maknuli kaznu bio bi vam jako zahvalan, te bi prestao kršiti pravila ovoga servera.

Hvala na čitanju,
Lp!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom