1. Vaše ime IRL: Miloš
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-8 sati
5. Vaš Discord: maree.biber
6. Vaše ingame ime: Mare Biber
7. Vaš ID: 63857
Dodatne informacije
1. Lider SAHP (San Andres Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Želim biti lider ove organizacije iz razloga što sam već dugo u State-u i odlicno znam sva pravila grada i zakonik.
-U svim mandatima u kojima sam bio sam uvek sam bio HC i vremenom sam dobio zelju da ja budem lider neke organizacije jer mislim da mogu ispuniti sve uslove kako bih bio jedan sjajan lider.
-Mislim da sam ja pravi lider za ovu organizaciju ne samo što sam aktivan tokom dana već zato što već imam spremne ljude i posedujem autoritet koji može da dokaže svima da ova organizacija nije za potcenjivanje,nego da je čak u rangu sa svim ostalim organizacijama.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-K9 jedinica-
-Ova jedinica će imati specifičnu funkciju.Ova jedinica je u obavezi da ide na polje konoplja i borbu protiv kanabisa i ostalih narkotika.Kako bi im bilo lakše posedovace pse tragače i posebna vozila pomoću kojima će im posao biti lakši.
-SWAT-
-SWAT je takodje jos jedna jedinica ali za razliku od K9 ona nece ici na kanabis vec ce biti u obavezi da ide na sve opasne akciie kao sto su: (pljačke bankomata,pljačka kuće,pljačka prodavnice,talačke situacije kao i svi lokali i globali)…
Ova jedinica će zahtevati ozbiljne i utrenirane ljude kako bi mogli da izvrse zadatak kako dolikuje.Imace posebna oklopna vozila i helikoptere.
-Pomoć NG-u-
-Zbog velikih upada u NG i pokušaja kradje kamiona ja bih svaki dan poslao nekoliko svojih čoveka da pomažu ljudima na kapiji kako bi se upadi i kradje smanjili.Naravno sve bih to pre dogovorio sa Generalom ali mislim da bi se i njemu to svidel
vim postupkom će biti mnogo teže kriminalcima da upadnu u vojnu bazu i ukradu kamione.
-Patrole-
-Mislim da su patrole mnogo manje aktivne nego što treba i mislim da su s razlogom tu.Ljudi koji budu bili zaduženi za patrole biće u obavezi da samo to rade jer se najvise kriminala dešava baš po SAHP-ovom području i patrole bi to rešile.Mnogi ljudi kada dobiju čin koji je samo za patrole oni misle da im je to kazna a to je ustvari jedan od najbitnijih činova.
-Kriterijumi za zapošljavanje-
-Minimum 10 godina u gradu;
-Minimum 15 godina ooc;
-Sve moguće dozvole sem advokatske licence;
-Prethodno radno iskustvo u State-u;
-Bez tetovaža na licu i šakama;
-Činovi-
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Dolazak na smenu
Status 2 - Odlazak sa smene
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-8 sati
5. Vaš Discord: maree.biber
6. Vaše ingame ime: Mare Biber
7. Vaš ID: 63857
Dodatne informacije
1. Lider SAHP (San Andres Highway Patrol)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Želim biti lider ove organizacije iz razloga što sam već dugo u State-u i odlicno znam sva pravila grada i zakonik.
-U svim mandatima u kojima sam bio sam uvek sam bio HC i vremenom sam dobio zelju da ja budem lider neke organizacije jer mislim da mogu ispuniti sve uslove kako bih bio jedan sjajan lider.
-Mislim da sam ja pravi lider za ovu organizaciju ne samo što sam aktivan tokom dana već zato što već imam spremne ljude i posedujem autoritet koji može da dokaže svima da ova organizacija nije za potcenjivanje,nego da je čak u rangu sa svim ostalim organizacijama.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-K9 jedinica-
-Ova jedinica će imati specifičnu funkciju.Ova jedinica je u obavezi da ide na polje konoplja i borbu protiv kanabisa i ostalih narkotika.Kako bi im bilo lakše posedovace pse tragače i posebna vozila pomoću kojima će im posao biti lakši.
-SWAT-
-SWAT je takodje jos jedna jedinica ali za razliku od K9 ona nece ici na kanabis vec ce biti u obavezi da ide na sve opasne akciie kao sto su: (pljačke bankomata,pljačka kuće,pljačka prodavnice,talačke situacije kao i svi lokali i globali)…
Ova jedinica će zahtevati ozbiljne i utrenirane ljude kako bi mogli da izvrse zadatak kako dolikuje.Imace posebna oklopna vozila i helikoptere.
-Pomoć NG-u-
-Zbog velikih upada u NG i pokušaja kradje kamiona ja bih svaki dan poslao nekoliko svojih čoveka da pomažu ljudima na kapiji kako bi se upadi i kradje smanjili.Naravno sve bih to pre dogovorio sa Generalom ali mislim da bi se i njemu to svidel
-Patrole-
-Mislim da su patrole mnogo manje aktivne nego što treba i mislim da su s razlogom tu.Ljudi koji budu bili zaduženi za patrole biće u obavezi da samo to rade jer se najvise kriminala dešava baš po SAHP-ovom području i patrole bi to rešile.Mnogi ljudi kada dobiju čin koji je samo za patrole oni misle da im je to kazna a to je ustvari jedan od najbitnijih činova.
-Kriterijumi za zapošljavanje-
-Minimum 10 godina u gradu;
-Minimum 15 godina ooc;
-Sve moguće dozvole sem advokatske licence;
-Prethodno radno iskustvo u State-u;
-Bez tetovaža na licu i šakama;
-Činovi-
- Suspend
- Patrol Oficer I
- Patrol Oficer II
- Patrol Oficer III
- K9 Junior
- K9 Senior
- K9 Deputy Captain
- K9 Captain
- SWAT Cadet
- SWAT Sergeant
- SWAT Deputy Commander
- SWAT Commander
- Lieutenant
- Chief of Staff
- Assistent of Sheriff
- Deputy State Sheriff
- State Sheriff
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Dolazak na smenu
Status 2 - Odlazak sa smene