Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Nemanjica Jovicic

Player
Player
1.Osnovne informacije:
Ime IRL: Nemanja
Godine: 25
Vremenska zona: GMT +1
Prosječna aktivnoat na dan: 5-8h
Diskord: soko_20_66578
Ime ING: Nemanjica Jovicic
ID: 47283
2.Dodatne informacije:
Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)
Zašto želim biti lider ove organizacije: ova organizacija zahtjeva ozbiljnost i disciplinu koju ja imam, imam jako puno iskustva u ovoj organizaciji kao Assistent sheriffa te imam iskustva u drugim organizacijama kao(SAHP, EMS, LSPD, GOV, FIB) mislim da imam dovoljno iskustva da bih mogao poboljsati kvalitetu rada ove organizacije i da bih mogao osigurati realističnije RP iskustvo svim igračima tako što bi se pobrinuo da svi moji zaposleni budu uljudni i pristojni prema svima koji to nebi bili dobili bi određenu kaznu
Uveo bih obavezne obuke za razlicite scenarije koji mogu zatece sluzbenike na terenu,pobrinuo bih se da svi budu obuceni na pravilan nacin, a to bih postigao kroz svakodnevne simulacije na terenu i obuke svih zaposlenih nevezano koji su cin,posebnu paznju i razlicitu obuku bi imale sve jedinice svaka bi imala obuku za scenarije koji su u njihovoj odgovornosti SAHP treba biti usko povezan sa drugim orgnizacijama kao sto su:(NG,LSPD,FIB,GOV,EMS)i po najvise sa gradjanima jer nam je u cilju suzbiti kriminal i ostvariti sto bolje odnose sa drugim gradjanima,U cilj nam je odrzavat sto bolje odnose
sa drugim drzavnim organizacijama kako bi pomogli i sebi i njima u obavljanju nasih duznosti te bi svakodnevno organizovali dogadjanja u kojim bih ucestvovali i druge organizacije te gradjani.

3.Savet za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji: Redovna interakcija sa gradjanima na nacin da organiziramo dogadjaj kako bih odrzali dobre odnose s civilima te bi svaki dan provodili radarske kontrole i rutinske vozila kako bi smanjili stopukriminala i kriumcarenja na autoputu te u ostalim djelovima na nasem podruciju
Uspostavljane jasnog sistema rada odmah na pocetku upoznao bi sve zaposlenike s mojim nacinom rada i kriterijom te kaznama koje bi snosili ukoliko prekrse naredbu pravili ili se nebudu pristojno ponasali prema drugim gradjanima
svaki dan bi delio bonuse radnicima koji to zasluze svojim zalaganjem te bi na kraju tjedan bio proglasen radnik tjedan koji bi dobio
nagradu sto se trudi cele tjedan

4.Kriterijum:

Minimalno 7 godina u gradu
Cist dosije
Bez tetovaza na vidljivim mestima
Kao sto su Lice i Sake
Posedoivanje Vozacke dozvole,dozvole za nosenje oruzija,Vojna Legitimacije i Zdravstveno osiguranje
Poznavanje pravila grada
Trud i zelja za radom
Postovanje svih kolega nezavisno koji su cin

5.Stvari koje bih dodao

Dodao bih cin kontrola osoblja
Bi imala zadatak da vode brigu o tome kako kolege obavljaju na terenu svoj posao u slucaju nekih nepravilnosti oni su duzni obavestiti zamenika sheriffa
ili direktora obude kako bi se taj problem resiju u sto kracem roku takodje su duzni voditi brigu o stanici i o tome da imaju uvek bar 2 sluzbenika u stanici
Uveo bih specijalnu jedinicu Marinci ta jedinica bi bila zaduzena za visokorizicne situacije kao sto su:Talacka,pljacke te bi bili posebno obuceni da bi znali reagovati u tako strasnim situacijama

6.Kodovi

10-1-Povratak u bazu svih zaposljenih po naredbi HCA
10-2-Negativno
10-3-Prekid svake komunikacije na radiju
10-4-Potvrdno/primljeno
10-5-Ponoviti poslednji prenos
10-6-Zanemariti poslednji prenos
10-7-Odlazak na pauzu
10-8-Povratak sa pauze
10-9-Ranjen drzavni sluzbenik
10-10-Akitivna pucnjava u toku
10-11-Pljacka u toku
10-14-Oblacenje specijalne uniforme
10-20-Trenutna lokacija
10-22-Trenutna pozicija svih aktivnih patrola
10-33-Hitno potrebno pojacanje
10-35-Ranjen gradjanin
10-99-Situacija zavrsena
10-95- Prevoz lica do zatvora
10-55- Zaustavljeno vozilo
10-57-VIKTOR-Potera za vozilom
10-57- FOKSTORT-Potera za pjesakom
Status 1-prijava duznosti
Status 2-odjava duznosti
Kod A-pad igde
Kod B-cujem te u glavi (U+F8)

CINOVI:
---Hige Command---
30.State Sheriff
29.Deputy Sheriff
28.Assistant State Sheriff
27.Chief of Staff
26.Captain
-----High Staff-----
25.Head of Department
24.Deputy Head of Department
23.Kontrola Osoblja
22.Training Director
21.Shift Leader
20.Personal Securty Manager
------Struktura------
19.Personal Securty Office
18.Inspektor
17.Junior Inspektor
16.Pilot Officer
15.Pilot Cadet
14.SRU Officer
13.SRU Cadet
12.Marinci Officer
11.Marinci Cadet
10.Offroad Officer
9.Offroad Cadet
8.Cadet of Training
7.Senior Sherriff Officer
6.Sheriff Officer
5.Officer of Training
4.Tow Officer
3.Suspend 12h
2.Suspend 24h
1.Suspend 48H

Hvala na citanju i sretno ostalim aplikantima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom