1.Osnovne informacije:
Ime IRL: Marko
Godine: 16
Vremenska zona: GMT +1
Prosječna aktivnoat na dan: 5-8h
Diskord: toda3414
Ime ING: Slavisa Todoroviicc
ID: 61671
2.Dodatne informacije:
Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)
Zašto želim biti lider ove organizacije: SAHP(San Andreas Highway Patrol) je organizacija u kojoj sam ja proveo najjviše vremena i stekao prvo radno iskustvo i prva hapšenja.Smatram da je SAHP jako zapostavljena drzavna organizacija i da joj treba samo lider koji bi to sve promjenio.Ja smatram za sebe da sam dostojan pozicije kao sto je State Sheriff iz nekoliko razloga
dgovoran sam,dovoljno zreo,marljiv,vredan i najjbitnije od svega iskusan.Prije svega moracu naglasiti da kada sam u SAHP-u bio imao sam autoritet i svi su me slusali.Nisam covjek koji bi zamjerio kolegama na sitnim greskama nego bih im skrenuo paznju na to.Moje dugotrajno iskustvo u vodjenju jedinica unutar svake moguće organizacije su mi omogućile da dobijem jak autoritet i poštovanje od svih kolega.
3.Savet za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji: Svaki dan bih vodio svoje ljude na akcije koje su obavezne a i na one koje nisu.Na sta tacno mislim?Mislim na to da bih uveo nove taktičke vježbe kako bih svoje ljude što bolje pripremio za izazove koji se pojavljuju na talačkim situacijama,pljacki podmornice,fz raid-u,nosaču,banci,pljačci prodavnice 24/7,gun store-a.Takodje bih uveo stručno osoblje za obuke koje bih ja birao na osnovu njihovog iskustva rada u SAHP-u.Pravio bih dogadjaje za gradjane a i za naše kolege iz drugih državnih organizacija kako bih napravio što ljepšu sliku o SAHP-u.Pravio bih dogadjaj na kome bi SAHP predstavio sta on radi i koji su kriterijumi za rad kako bih povećao zainteresovanost ljudi za zaposljavanje u SAHP-u.Svi bi bili ravnopravni i nebi se djelili po tome ko je veći čin od koga.
4.Kriterijum:
Minimalno 6 godina u gradu
Cist dosije
Čiste ruke i lice(od tetovaža)
Posedoivanje Vozacke dozvole,dozvole za nosenje oruzija,Zdravstveno osiguranje
Poznavanje pravila grada
Trud i zelja za radom
Postovanje svih kolega nezavisno koji su cin
Zelja za timskim radom
5.Stvari koje bih dodao
SAJ - Specijalna AntiTeroristička Jedinica!
SAJ bi bilo ogledalo SAHP-a zbog svojih vještina i posvećenosti svome poslu.Oni bi se isticali na talačkim situacijama gdje bi imali posebne taktike.Kriterijum za SAJ bi bio:
Visoka vještina upravljanja vatrenim oružijem
Dozvola za vazdušni prevoz
Posvećenost poslu
Želja za timskim radom
Commissioner!
Commissioner bi bio rank koji bi nadgledao rad SAHP-a.Vodio bi jedinicu uz pomoć Head of Department-a gdje bi on imao ulogu o odlučivanju toga šta je najjbolje za tu jedinicu.
UKP(Uprava Kriminalističke Policije)!
UKP bi bila zadužena prvenstveno za narkotike i drogu a i za organizovana hapšenja i prikupljanje dokaza za FIB(Federalni Istražni Biro) kojem bi taj materijal mnogo znacio.UKP bi imao 3 ranka koja su navedena u nastavku prijave.
Sheriff Officer!
Običan policajac koji stoji i prodaje osiguranja,hapsi,radi patrole,mjeri brzinu vozila i piše kazne.
Upravni Odbor!
Stručan tim ljudi koji će pregledati aplikacije,odgovarati na sva pitanja koja su postavljena.Ona je administrativni deo SAHP-a.
6.Kodovi
10-1-Povratak u bazu svih zaposljenih po naredbi upravnog osoblja
10-2-Negativno
10-3-Prekid svake komunikacije na radiju
10-4-Potvrdno/primljeno
10-5-Ponoviti poslednji prenos
10-6-Zanemariti poslednji prenos
10-7-Odlazak na pauzu
10-8-Povratak sa pauze
10-9-Ranjen drzavni sluzbenik
10-10-Akitivna pucnjava u toku
10-11-Pljacka u toku
10-14-Oblacenje specijalne uniforme
10-20-Trenutna lokacija
10-22-Trenutna pozicija svih aktivnih patrola
10-33-Hitno potrebno pojacanje
10-35-Ranjen gradjanin
10-99-Situacija zavrsena
10-95- Prevoz lica do zatvora
10-55- Zaustavljeno vozilo
10-57-VIKTOR-Potera za vozilom
10-57- FOKSTORT-Potera za pjesakom
Status 1-prijava duznosti
Status 2-odjava duznosti
Kod A-pad igde
Kod B-cujem te u glavi (U+F8)
CINOVI:
---Hige Command---
25.State Sheriff
24.Deputy State Sheriff
23.Assistant State Sheriff
22.Commissioner
21.SAJ-Commadant
20.UKP-Director
19.Assistant of Commissioner
-----High Staff-----
18.Deputy SAJ-Commadant
17.Upravni Odbor
16.Deputy UKP-Director
15.Major
14.Captain
------Structure------
13.SAJ-Senior Agent
12.Senior-UKP Inspector
11.Sheriff Officer
10.SAJ-Agent
9.UKP-Inspector
8.National Security officer
7.UKP-Cadet
6.SAJ on probation
5.Cadet
4.Probation Officer
3.Officer on Training
2.Vacation
1.Susspend
Hvala na citanju i sretno ostalim aplikantima!
Ime IRL: Marko
Godine: 16
Vremenska zona: GMT +1
Prosječna aktivnoat na dan: 5-8h
Diskord: toda3414
Ime ING: Slavisa Todoroviicc
ID: 61671
2.Dodatne informacije:
Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)
Zašto želim biti lider ove organizacije: SAHP(San Andreas Highway Patrol) je organizacija u kojoj sam ja proveo najjviše vremena i stekao prvo radno iskustvo i prva hapšenja.Smatram da je SAHP jako zapostavljena drzavna organizacija i da joj treba samo lider koji bi to sve promjenio.Ja smatram za sebe da sam dostojan pozicije kao sto je State Sheriff iz nekoliko razloga
3.Savet za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji: Svaki dan bih vodio svoje ljude na akcije koje su obavezne a i na one koje nisu.Na sta tacno mislim?Mislim na to da bih uveo nove taktičke vježbe kako bih svoje ljude što bolje pripremio za izazove koji se pojavljuju na talačkim situacijama,pljacki podmornice,fz raid-u,nosaču,banci,pljačci prodavnice 24/7,gun store-a.Takodje bih uveo stručno osoblje za obuke koje bih ja birao na osnovu njihovog iskustva rada u SAHP-u.Pravio bih dogadjaje za gradjane a i za naše kolege iz drugih državnih organizacija kako bih napravio što ljepšu sliku o SAHP-u.Pravio bih dogadjaj na kome bi SAHP predstavio sta on radi i koji su kriterijumi za rad kako bih povećao zainteresovanost ljudi za zaposljavanje u SAHP-u.Svi bi bili ravnopravni i nebi se djelili po tome ko je veći čin od koga.
4.Kriterijum:
Minimalno 6 godina u gradu
Cist dosije
Čiste ruke i lice(od tetovaža)
Posedoivanje Vozacke dozvole,dozvole za nosenje oruzija,Zdravstveno osiguranje
Poznavanje pravila grada
Trud i zelja za radom
Postovanje svih kolega nezavisno koji su cin
Zelja za timskim radom
5.Stvari koje bih dodao
SAJ - Specijalna AntiTeroristička Jedinica!
SAJ bi bilo ogledalo SAHP-a zbog svojih vještina i posvećenosti svome poslu.Oni bi se isticali na talačkim situacijama gdje bi imali posebne taktike.Kriterijum za SAJ bi bio:
Visoka vještina upravljanja vatrenim oružijem
Dozvola za vazdušni prevoz
Posvećenost poslu
Želja za timskim radom
Commissioner!
Commissioner bi bio rank koji bi nadgledao rad SAHP-a.Vodio bi jedinicu uz pomoć Head of Department-a gdje bi on imao ulogu o odlučivanju toga šta je najjbolje za tu jedinicu.
UKP(Uprava Kriminalističke Policije)!
UKP bi bila zadužena prvenstveno za narkotike i drogu a i za organizovana hapšenja i prikupljanje dokaza za FIB(Federalni Istražni Biro) kojem bi taj materijal mnogo znacio.UKP bi imao 3 ranka koja su navedena u nastavku prijave.
Sheriff Officer!
Običan policajac koji stoji i prodaje osiguranja,hapsi,radi patrole,mjeri brzinu vozila i piše kazne.
Upravni Odbor!
Stručan tim ljudi koji će pregledati aplikacije,odgovarati na sva pitanja koja su postavljena.Ona je administrativni deo SAHP-a.
6.Kodovi
10-1-Povratak u bazu svih zaposljenih po naredbi upravnog osoblja
10-2-Negativno
10-3-Prekid svake komunikacije na radiju
10-4-Potvrdno/primljeno
10-5-Ponoviti poslednji prenos
10-6-Zanemariti poslednji prenos
10-7-Odlazak na pauzu
10-8-Povratak sa pauze
10-9-Ranjen drzavni sluzbenik
10-10-Akitivna pucnjava u toku
10-11-Pljacka u toku
10-14-Oblacenje specijalne uniforme
10-20-Trenutna lokacija
10-22-Trenutna pozicija svih aktivnih patrola
10-33-Hitno potrebno pojacanje
10-35-Ranjen gradjanin
10-99-Situacija zavrsena
10-95- Prevoz lica do zatvora
10-55- Zaustavljeno vozilo
10-57-VIKTOR-Potera za vozilom
10-57- FOKSTORT-Potera za pjesakom
Status 1-prijava duznosti
Status 2-odjava duznosti
Kod A-pad igde
Kod B-cujem te u glavi (U+F8)
CINOVI:
---Hige Command---
25.State Sheriff
24.Deputy State Sheriff
23.Assistant State Sheriff
22.Commissioner
21.SAJ-Commadant
20.UKP-Director
19.Assistant of Commissioner
-----High Staff-----
18.Deputy SAJ-Commadant
17.Upravni Odbor
16.Deputy UKP-Director
15.Major
14.Captain
------Structure------
13.SAJ-Senior Agent
12.Senior-UKP Inspector
11.Sheriff Officer
10.SAJ-Agent
9.UKP-Inspector
8.National Security officer
7.UKP-Cadet
6.SAJ on probation
5.Cadet
4.Probation Officer
3.Officer on Training
2.Vacation
1.Susspend
Hvala na citanju i sretno ostalim aplikantima!