Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67891
Players nickname
Zeljudin Majstorovic
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Mar 18, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/dCkT3N0

Adamovicjr.

Player
Player
Poštovani administratori,

Obraćam vam se s molbom za reviziju trajne zabrane pristupa mom nalogu na Grand RP serveru. Pre svega, želim da izrazim iskreno žaljenje zbog prekršaja koji je doveo do ove sankcije. U potpunosti razumem ozbiljnost situacije i preuzimam odgovornost za svoje postupke.

Naime, tokom novogodišnjih praznika, omogućio sam svom kolegi da isproba igru koristeći moj nalog, ne razmišljajući o tome da takav postupak predstavlja kršenje pravila servera. Sada mi je u potpunosti jasno da deljenje naloga nije dozvoljeno i uviđam propust koji sam načinio. Ova situacija mi je bila dragocena lekcija, te mogu sa sigurnošću potvrditi da se sličan incident neće ponoviti u budućnosti.

U skladu sa pravilima i politikom servera, spreman sam da prihvatim sve dodatne mere koje biste eventualno smatrali potrebnim, uključujući i potpunu obustavu stečenih sredstava (money wipe), ukoliko bi to doprinelo pozitivnom ishodu ove molbe.

Molim vas da razmotrite mogućnost ukidanja trajne zabrane, uzimajući u obzir moje iskreno kajanje i spremnost da u budućnosti dosledno poštujem sve propise zajednice. Bio bih vam izuzetno zahvalan na drugoj prilici da nastavim svoje učešće na serveru uz puno poštovanje pravila.

Zahvaljujem vam na vremenu izdvojenom za razmatranje ove molbe i nadam se pozitivnom odgovoru.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom