Poz javljam se zadnji put u vezi mog twnik naloga, nalog mi je banovan zbog g.p. 6.22 , naime familija white valjda mi je rekla da im dam moj auto (ubermacht e34) da oni povuku zalbu da ne dobijem perma ban(snimak ce biti u zalbi!) ja sam im dao, oni su posle povukli ali su opet rekli da ne povlace sammim tim mislim da sam skamovan. Lider te porodice i njegov bivsi prijatelj sto me je okacio oni su obojica perma banovani. Smatram da kazna treba da mi se skine iako twink nalog nije appeal-able i zeleo bih da znam jel ce ikat biti skinuta jer sam ja tu skemovan jer sam im dao svoj auto , u povu cete videti sta su rekli. Mozda jeste pov duzi od skoro 11ipo meseci ali sam se setio da imam snimak koji je idalje validan i koji ima datum desavanja i zvuk i sve ali jedini mozda problem je sto je na discordu ali je i ingame rekao da ce povuci. Ja se izvinjavam zbog te kradje tad sam bio bas nov igrac i nisam znao toliko pravila kao sto ih znam sada, ako skinete kaznu bio bih bas zahvalan!!! ( ID bivseg Leadera: 41002 , ID lika styo me je okacio: 59568 ) Zaista bih voleo da imam svoj twink nalog kao i svi ljudi! Inace da znate dostavicu POV gde je on to ig rekao i gde sam dao, ako bude trebao duzi POV samo zatrazite jer cu vam dati.
Evo POV snimka:
Evo Zalba na mene: Approved - G.P 6.3 I 58589
Ako bude trebao pov kako je na forumu editovao kako je poovuko i slicno samo trazite imam ceo pov od pocetka do kraja nego sam ovde samo skratio da vidite.
Evo POV snimka:
Evo Zalba na mene: Approved - G.P 6.3 I 58589
Ako bude trebao pov kako je na forumu editovao kako je poovuko i slicno samo trazite imam ceo pov od pocetka do kraja nego sam ovde samo skratio da vidite.