Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58589
Players nickname
Laske Crnic
Administrators nickname
Ivash Low
Date
Apr 30, 2024
Time
15:06
Proofs
https://youtu.be/_SXToRdxqcI

Laskee

Player
Player
Poz javljam se zadnji put u vezi mog twnik naloga, nalog mi je banovan zbog g.p. 6.22 , naime familija white valjda mi je rekla da im dam moj auto (ubermacht e34) da oni povuku zalbu da ne dobijem perma ban(snimak ce biti u zalbi!) ja sam im dao, oni su posle povukli ali su opet rekli da ne povlace sammim tim mislim da sam skamovan. Lider te porodice i njegov bivsi prijatelj sto me je okacio oni su obojica perma banovani. Smatram da kazna treba da mi se skine iako twink nalog nije appeal-able i zeleo bih da znam jel ce ikat biti skinuta jer sam ja tu skemovan jer sam im dao svoj auto , u povu cete videti sta su rekli. Mozda jeste pov duzi od skoro 11ipo meseci ali sam se setio da imam snimak koji je idalje validan i koji ima datum desavanja i zvuk i sve ali jedini mozda problem je sto je na discordu ali je i ingame rekao da ce povuci. Ja se izvinjavam zbog te kradje tad sam bio bas nov igrac i nisam znao toliko pravila kao sto ih znam sada, ako skinete kaznu bio bih bas zahvalan!!! ( ID bivseg Leadera: 41002 , ID lika styo me je okacio: 59568 ) Zaista bih voleo da imam svoj twink nalog kao i svi ljudi! Inace da znate dostavicu POV gde je on to ig rekao i gde sam dao, ako bude trebao duzi POV samo zatrazite jer cu vam dati.

Evo POV snimka:

Evo Zalba na mene: Approved - G.P 6.3 I 58589

Ako bude trebao pov kako je na forumu editovao kako je poovuko i slicno samo trazite imam ceo pov od pocetka do kraja nego sam ovde samo skratio da vidite.

Laskee

Player
Player
Imam POV od 7 i nesto minuta da znate unapred ako treba samo kazite

Laskee

Player
Player
Nadao bih se pozitivnom odgovoru jer smatram da nisam kriv.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom