Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11307
Players nickname
Tyl Abner
Suspect ID
41436
Date of violation
Mar 19, 2025
Time of violation
20:51
Proofs
https://youtu.be/FeXsMe-oNXU

B4b1c

Player
Player
Prvo se vidi kako se zalece na snimku na mene 500 na sat, te onda nekako dospeva ispod mene i vidi se kako je mogao da nastavi pravo (moje levo) i zato sam ja skrenuo desno te se vraca u rikverc kako bih idalje bio na njemu te radi provociranje.

aleksakanga

Player
Player
a ne verujem da si toliki smrad da me za ovo kacis a jos te posle ovoga nisam udara i pustio sam te da ukrades auto i ti si dobio auto i koja je poenta bila da me kacis kad si ono sto si hteo dobio

B4b1c

Player
Player
Poenta je što smarate brate, da si jedini pa i Aj al vas 10 se zakucava kad hoću da odnesem mrtvo vozilo

aleksakanga

Player
Player
koliko je tebi dosadno u zivotu da sad ti pola sata ovde kacis dva snimka koja nemaju poentu aj da smo ti mi odkacili auto i ubili te nego sto smo te pustili posle 20 sekundu i ti moras da okacis da naneses nama stetu

aleksakanga

Player
Player
od danas ima sve da kacim da budem najgori forum vorior znaci nesto sto na ulici da vidim da nema veze samnom ima da kacim boze sacuvaj kakav smo narod

Status
Not open for further replies.
Top Bottom