- Vaše ime IRL: Andrej
- Vaše godine: 16
- Vremenska zona: GMT + 1
- Prosjek online po danu: 4h
- Vaš Discord: pelegrincic
- Vaše ingame ime: Andrej Kovac
- Vaš ID: 21677
- Lider za..... SAHP
- Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- SAHP je bio moja početna organizacija u ovoj dugoj karijeri, u njoj sam naučio "prve korake" i zato sam sada spreman preuzeti vodstvo.
- Lider ove organizacije želim biti jer znam da vanjski dio grada treba nekakvo poboljšanje i spreman sam ga dati. Povećati patrole i ozbiljnost na autoputevima.
- Za ovu organizaciju trebat će jako puno rada i truda kako bi uveli ozbiljnost. Zato imam spremne timove za obučavanje članova ove organizacije te smanjiti kriminal.
- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Uveo bih novi presretački tim koji bi se razlikovao od normalnih oficira sa time da:
-->Bolje naoružanje
-->Obučenost za samostalno patroliranje uz povremeni nadzor High Comande
- Posvetio bih se više taktičkim timovima. Ulagao bih više vremena u njih, u jednoj jedinici bilo bi više "pod jedinica" jedan taktički tim bi imao tim alfa, beta, gama. Razlikovali bi se po naoružanju i ulogama u kriznim situacijama. Tako ne bi bilo više zabuna tijekom talački ili sličnih situacija.
- Također bi uveo promjene u inspektorat. Dobili bi nova zaduženja tj. glavni inspektor bi dobio list zaduženja za iduću sedmicu od strane mene ili zamjenika koju bi njegov tim trebao izvršiti, sastojala bi se od zapljenjivanja kanabisa, zapljenjivanja oružja, gepeka, hapšenja. Nove promjene bi bile da bi inspektori imali povjerenje od strane mene da izvršavaju radnje anti korupcije tj. da uz moju dozvolu svaku sedmicu 3 puta maksimalno pretraze svakog clana organizacije ili ako sumnjaju u ikojeg clana da pocnu raditi tzv. "file" na njemu koji bi se sastojao od video dokaza gdje se vidi kako član organizacije krši zadana pravila organizacije.
- Koncentrirao bih se također na patroliranje sporednim putevima ne samo autocestama. Često se na tako sporednim putevima odvijaju pljačke kuće ili bankomata, gdje ima, tako da bi povećao udio patrola u tim dijelovima
- Rankovi bi bili sljedeći:
- 30.Državni Šerif
29.Zamjenik Državnog Sheriffa
28.Asistent Državnog Sheriffa
27.Pukovnik
26.Kapetan
25.Supervizor
24.Vodja jedinice
---Kraj High Commande---
23.Vodja Patrolnog Osoblja
22.Trening Direktor
21.Senior oficir
20.Unit Gama
19.Viši inspektor
18.Presretač
17.Unit Beta
16.Unit Alfa
15.Niži Inspektor
14.Patrolni oficir III
13.Patrolni oficir II
12.Patrolni oficir I
11.Postajni Oficir
10.Zapljenska Patrola I
9.Zapljenska Patrola II
8..Suspend 48h
7..Suspend 24h
1-6 --X-- (ili u obradi)
Završna riječ:
- Moja verzija SAHP organizacije je ozbiljna, duboko promišljena i prepunjena strašću, iako će zahtijevati ogroman trud, neizmjerno mnogo posvećenosti i zajedništva mog tima, znam da ćemo zajedno uspjeti. Put neće biti lak, ali vjerujem da ćemo kroz svaki izazov rasti, jačati i na kraju stvoriti organizaciju koja će zasjati snažnije nego ikad prije, kao simbol naše predanosti, snage i nepopustljivosti. Bit će to ostvarenje sna na kojem ćemo ponosno stajati, jer svaka kap znoja i svaki trenutak borbe bit će ulaganje u nešto daleko veće od nas samih.