Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
60075
Players nickname
Jakica Sopranoo
Suspect ID
66453, 59993, ...
Date of violation
Mar 19, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/wvMdOrt6Bak

Sopranoo

Player
Player
Opet Reyli ulazi na ilegalan spot na fabrici iza ograde.
Molio bi administraciju da zatrazi POV od jednog od id-eva sa POV-a (jer se vidi kako su izasli iz kruga), da bi se vidjelo tko je sve bio na ilegalnom spotu i kazni se svatko od njih jer ovo zaista nema smisla vise.

id igraca sa POV-a: 66453, 59993, 70280, 39751...

Last edited:

Sopranoo

Player
Player
Kaj nisu oni vec na rp tiketima radili BA? Pa zasto to rade da drugima kvare igru?
zato jer samo tako i mogu uzeti pobjedu nekome tko se trudi na cist nacin pobjediti...
djabe se svi mi trudimo nesto kada jedna familija svjesno krsi pravila i rade nas sve budalama koji postujemo pravila, a pritom nemaju neformalnu i bas ih briga jer ispada da ih nitko nece ugasiti....

najbolje bi bilo da svi igramo bez neformalne i radimo sta hocemo...

Teddy_Williams

Player
Player
E pa ovako da i ja kuckam malo, kao prvo "teica" im ne isplacuje bonuse na vreme. Konstatno nagovara svoje ljude da krše pravila takodjer rade i BA na svakom eventu... Koliko još treba da se navodi šta sve rade?? Mislim da im se treba gasiti fam jer konstantno krše pravila i ne dozvoljavaju drugima koji igraju pošteno da igraju RP... Pozz veliki od Teddy-a

Te1caa

☹️
Player
E pa ovako da i ja kuckam malo, kao prvo "teica" im ne isplacuje bonuse na vreme. Konstatno nagovara svoje ljude da krše pravila takodjer rade i BA na svakom eventu... Koliko još treba da se navodi šta sve rade?? Mislim da im se treba gasiti fam jer konstantno krše pravila i ne dozvoljavaju drugima koji igraju pošteno da igraju RP... Pozz veliki od Teddy-a
Samo ti nastavi da scam decu za bolje i nisi 👍🏻

Teddy_Williams

Player
Player
Gasimo reyli, gasimooooooo. Mali ne loži se, nauči prvo da ne kršiš GP pravila koja bi trebao dobro da poznaješ, ali očigledno da ne poznaješ pa onda nešto pričaj, imaš preko 20 žalbi... poyy Teddy Williams 😘

Jakii Sopranoo

Player
Player
Gasimo reyli, gasimooooooo. Mali ne loži se, nauči prvo da ne kršiš GP pravila koja bi trebao dobro da poznaješ, ali očigledno da ne poznaješ pa onda nešto pričaj, imaš preko 20 žalbi... poyy Teddy Williams 😘
Svakim danom sve više žalbi….
Kao i pola njihovih clanova zbog njih koji ih na to tjeraju, a najgore sto tjeraju ove nove igrace koji nemaju pojima o pravilima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom