evo da objasnim situaciju: djiro trapstar je moj izgubljeni brat koga nisam vidjeo evo barem 6 godine, i oko decembra 2023 godine je zakucao na moja vrata, i ja ga prvo nisam prepoznao ali onda jesam kad je skinuo masku da ne bude mg. donio je njegov kompjuter i zamolio me da ostane par mjeseci i koristi moj net, ja sam mu dozvolio zato sto mi je ipak brat. kada je dosao krenuo je da igra server grand rp rs na pc i ja nisam znao ni sta je rp tada i posmatrao sam ga kako igra svaki dan, nakon duzega vremena mi se bas svidjelo i gledao sam da kupim neki komp zato sto nisam imao, i bas kad kupim pc on dobije bl i meni je smaranje bilo da igram bez njega grand pa sam igro malo cs malo valorant itd itd. onda me on doda u call sa njegovim drugovima sa granda i krenem da pricam sa njima i polako mi se zaigra grand. i tako sam krenuo igrati grand a moj brat se iselio nakon otp 2 mjeseca blackliste, ja stvarno mislim da ovaj ban nije fer zato sto nisam ja blacklistan nego moj izgubljeni brat.
zaboravio sam da napomenem da se obojica zovemo pavle i imamo 15 godina ali sta da radim nisam kriv
zaboravio sam da napomenem da se obojica zovemo pavle i imamo 15 godina ali sta da radim nisam kriv