Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67782
Players nickname
Roni Notar
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 19, 2025
Time
666
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=VQiZWBz9y-w

roniiii

Player
Player
evo da objasnim situaciju: djiro trapstar je moj izgubljeni brat koga nisam vidjeo evo barem 6 godine, i oko decembra 2023 godine je zakucao na moja vrata, i ja ga prvo nisam prepoznao ali onda jesam kad je skinuo masku da ne bude mg. donio je njegov kompjuter i zamolio me da ostane par mjeseci i koristi moj net, ja sam mu dozvolio zato sto mi je ipak brat. kada je dosao krenuo je da igra server grand rp rs na pc i ja nisam znao ni sta je rp tada i posmatrao sam ga kako igra svaki dan, nakon duzega vremena mi se bas svidjelo i gledao sam da kupim neki komp zato sto nisam imao, i bas kad kupim pc on dobije bl i meni je smaranje bilo da igram bez njega grand pa sam igro malo cs malo valorant itd itd. onda me on doda u call sa njegovim drugovima sa granda i krenem da pricam sa njima i polako mi se zaigra grand. i tako sam krenuo igrati grand a moj brat se iselio nakon otp 2 mjeseca blackliste, ja stvarno mislim da ovaj ban nije fer zato sto nisam ja blacklistan nego moj izgubljeni brat.

zaboravio sam da napomenem da se obojica zovemo pavle i imamo 15 godina ali sta da radim nisam kriv

roniiii

Player
Player
pristajem na pc check ako potrebno bajkice moje voljene i prihvatam money wipe

roniiii

Player
Player
ne realna ti je prica ovo ti nikad proc nece
moj brat nije bio u kontaktu sa nikim od kad su ga otela indijska plemena kad je imao samo 8 godina, i on nakon 6 godina dodje na moja vrata da bi igrao grand, ne znam odakle mu pare za pc i kako mi naso adresu ali stvarno sam bio presrecan da je ziv. to znaci da mu je grand spasio zivot. mogli ste i njega unbanovati iskreno id 52658 je

Tyrone Shotta

Player
Player
moj brat nije bio u kontaktu sa nikim od kad su ga otela indijska plemena kad je imao samo 8 godina, i on nakon 6 godina dodje na moja vrata da bi igrao grand, ne znam odakle mu pare za pc i kako mi naso adresu ali stvarno sam bio presrecan da je ziv. to znaci da mu je grand spasio zivot. mogli ste i njega unbanovati iskreno id 52658 je
lazes ka pasce

Status
Not open for further replies.
Top Bottom