- Vaše ime IRL: Vasilije
- Vaše godine: 15
- Vremenska zona: GMT+1
- Prosjek online po danu: 4-7 sati
- Vaš Discord: graso35
- Vaše ingame ime: Vaso Frost
- Vaš ID: 60224
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Lider ove organizacije želim biti iz razloga što imam iskustva koje sam stekao u različitim Crime organizacijama kao i Državnim i mislim da je vrijeme da se moje znanje i način rada pokažu u najboljem svijetlu. Mislim da bi ova organizacija sa Liderom poput mene mogla doživjeti procvat i da bi se Turf i Grafitti Team razvili u najboljem mogućem smislu. Za zamjenike bih postavio meni odane ljude za koje sam siguran da znaju posao , odlično poznaju pravila grada i u korektnom su odnosu sa ostalim članovima.
2.2 Moje poznavanje pravila grada i sam način rada sa ljudima je na visokom nivou. Nijesam toksičan, dobro se odnosim prema svakome ko je normalan, strpljiv i pažljiv. Ovakvu atmosferu bih želio zadržati od samog početka pa do kraja "mandata" . Sami odnos među članovima moje organizacije bi mi bio prioritet iako postoji dosta drugih važnih stvari i događaja poput talačkih, pljački, FZ Raida i sl.
2.3 Aktivnost mene kao Lidera i svih članova moje organizacije bi bila visoka u smislu da bi organizacija pod mojom kontrolom na dnevnom nivou imala par akcija, redovno crtanje grafita od strane Graffiti Team-a koji bi vodio moj izabranik, i uvijek bi bili spremni za napad i odbranu teritorije. Ukoliko neko od članova ne prisustvuje akciji, a InGame je biće usmeno upozoren. Ukoliko se ista greška ponovi slijedi mu Suspend na određeno vrijeme (24h ili 48h). Samim planom kojim sam naveo u ovoj organizaciji bih održavao red i načinio kvalitetan rad.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
U organizaciju ne bih primao članove mlađe od 13 godina radi kvalitetnijeg RolePlay-a. Svi članovi bi bili ispitani osnovna pravila grada, Geto pravila, Pravila Zelene Zone, Pravila događanja i sl. Naravno ne sva pravila ali dovoljno da možemo vjerovati u njihovo znanje. Metod ispitivanja bi bio takav da su minimalne šanse za ispitanika da čita odgovore ili mu ih neko govori. Takođe već imam spremljen tim koji bi zajedno sa mnom vodio ovu organizaciju i vjerujem u njihovo znanje i kvalitet RolePlay-a. Takođe bih i početnicima pružio šansu ukoliko im je pristup korektan a znanje na prosječnom nivou i njihov RolePlaz unaprijedio što više mogu.
Rankovi:
- Suspend 24h
- Suspend 48h
- Recruit
- Young G
- Graffiti Team Baller
- Graffiti Team Leader
- Ghetto Cleaner
- Turf Team Homie
- Turf Team Leader
- O.G. (Original Gangster)
- Hood Boss