Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jovan Frost

Player
Player
PRIJAVA ZA LIDERA SAHP-A

Osnovne informacije:

1. Ime: Jovan

2. Godine: 15

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosječno online dnevno: 5-6h

5. Discord: jovan_4399

6. Ingame ime: Jovan Frost

7. ID: 32060

Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)

Zašto želim biti lider SAHP-a?

1. Moje početke vezujem za SAHP – Tu sam započeo svoju RP karijeru i stekao osnovna znanja. Sada, sa iskustvom koje imam, želim unaprediti ovu organizaciju i podići je na viši nivo.

2. Poboljšanje rada i ozbiljnosti na autoputevima – Cilj mi je povećati broj patrola i osigurati efikasnije sprovođenje zakona na putevima van grada, gde često dolazi do prekršaja i kriminalnih aktivnosti.

3. Uvođenje sistema koji garantuje red i disciplinu – SAHP-u su potrebni obučeni i odgovorni članovi koji će svoj posao shvatati ozbiljno. Planiram stvoriti strukturu u kojoj će svako imati jasno definisane zadatke, a organizacija će funkcionisati profesionalno i bez propusta.

Plan za poboljšanje RolePlay-a u SAHP-u

• Formiranje presretačkog tima – Ova jedinica bi koristila specijalizovane, brže automobile i bolje naoružanje kako bi mogla reagovati na opasne situacije, kao što su brze potere i hvatanje opasnih kriminalaca.

• Jačanje taktičkih timova – Uveo bih detaljnije obuke za sve jedinice kako bi se poboljšale njihove reakcije u kriznim situacijama. Organizacija će imati jasno definisane odrede za različite zadatke, čime će se izbeći greške i poboljšati koordinacija.

• Reforma inspektorata – Inspektori bi imali zadatak da redovno kontrolišu članove organizacije i sprečavaju korupciju unutar SAHP-a. Bili bi ovlašćeni da sprovode interne provere i vode evidenciju o eventualnim zloupotrebama.

• Povećanje broja patrola van glavnih puteva – Često se kriminalne aktivnosti odvijaju na manje prometnim putevima i sporednim lokacijama. Pojačane patrole u ovim delovima smanjile bi broj pljački i ilegalnih aktivnosti.

Struktura rankova u SAHP-u:

30. Državni Šerif

29. Zamenik Državnog Šerifa

28. Asistent Državnog Šerifa

27. Pukovnik

26. Kapetan

25. Supervizor

24. Vođa jedinice

23. Vođa patrolnog osoblja

22. Trening Direktor

21. Senior Oficir

20. Viši Inspektor